Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τεχνολογία

Virtual fam trip: Μια καινοτόμα τεχνολογική εφαρμογή με πολλαπλασιαστικά οφέλη για τους προορισμούς

Βίκυ Καραντζαβέλου - 07 Ιούλιος 2021, 15:22

Η εφαρμογή ξενάγησης, σε επίπεδο 360 μοιρών, δίνει τη δυνατότητα στον προσκεκλημένο επαγγελματία να περιηγηθεί στην περιοχή και να ανακαλύψει μέσω του υπολογιστή ή και του κινητού του όσα πιθανόν τον ενδιαφέρουν.


Mια πρωτοποριακή ιδέα που θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα εισάγει η MTC Group, έπειτα από τη συνεργασία της με τη Future Need, που είναι εξειδικευμένη σε virtual εφαρμογές.

Πρόκειται για το virtual fam trip που καλύπτει ένα σημαντικό πρόβλημα, είτε λόγω της πανδημίας είτε και της κάλυψης των εξόδων φιλοξενίας ταξιδιωτικών και άλλων επαγγελματιών. Η συγκεκριμένη εφαρμογή ξενάγησης, σε επίπεδο 360 μοιρών, δίνει τη δυνατότητα στον προσκεκλημένο επαγγελματία να περιηγηθεί στην περιοχή και να ανακαλύψει μέσω του υπολογιστή ή και του κινητού του όσα πιθανόν τον ενδιαφέρουν. Το “γύρισμα” γίνεται επιτόπια και στη συνέχεια αποστέλλεται με φροντίδα των δύο συνεργαζόμενων εταιρειών σε Γραφεία ΕΟΤ εξωτερικού, επαγγελματίες βάσει διαθέσιμης λίστας, αλλά και μέσω της ASTA (American Society of Travel Advisors) στην οποία πρόσφατα
η MTC Group έγινε μέλος.

Κάθε ενδιαφερόμενος προκειμένου να πραγματοποιήσει το virtual fam trip οφείλει να δώσει τα πλήρη στοιχεία του ώστε να είναι γνωστά εκ των προτέρων τα ονόματα και οι ιδιότητες όσων “ξεναγήθηκαν”, πράγμα που εμπλουτίζει τη data base του προορισμού παρέχοντας τη δυνατότητα της διατήρησης της επικοινωνίας.

Το εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι μέσω αυτού του συστήματος μπορεί ο προορισμός να προσεγγίσει πολλαπλάσιο αριθμό επαγγελματιών από όσους θα είχε την οικονομική (και πρακτική) δυνατότητα να φιλοξενήσει.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top