Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔιαδικτυακή εκδήλωση για τον ελληνικό τουρισμό με όρους Βιώσιμης Ανάπτυξης
Βιώσιμος τουρισμός

Διαδικτυακή εκδήλωση για τον ελληνικό τουρισμό με όρους Βιώσιμης Ανάπτυξης

Στη συζήτηση θα συμμετέχουν η υφυπουργός Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη, ο δήμαρχος Μήλου κ. Μανώλης Μικέλης, ειδικοί εμπειρογνώμονες σε θέματα Βιώσιμου Τουρισμού, καθώς και εκπρόσωποι εταιρειών-μελών του CSR Hellas από επιμέρους κλάδους του τομέα τουρισμού (αεροπορικών και θαλασσίων μεταφορών, ξενοδοχειακών μονάδων, συνεδριακού τουρισμού).

Το CSR Hellas, Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, διοργανώνει τη Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021 και ώρες 15.00-16.30, διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα “Ελληνικός Τουρισμός: Προς ένα νέο μοντέλο με όρους Βιώσιμης Ανάπτυξης”, με σκοπό την ανταλλαγή θέσεων και απόψεων για την ανάγκη των επιχειρήσεων του τομέα του τουρισμού να επανεξετάσουν, όπως άλλωστε και όλοι οι κλάδοι επιχειρηματικής δραστηριότητας, το μέχρι σήμερα μοντέλο του business-as-usual σε μία αναγκαία πορεία μετασχηματισμού του, λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις, σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, σχετικά με τα θέματα της Βιωσιμότητας (Sustainability) και της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας, υπό το πρίσμα των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης (Sustainable Development Goals – SDGs) και της Agenda 2030, μετά και την τραυματική εμπειρία της πανδημίας παράλληλα προς τις νέες απαιτήσεις και προσδοκίες των καταναλωτών.

Στη συζήτηση, που θα συντονίσει η δημοσιογράφος κα Χριστίνα Πουτέτση (Protagon) και θα συμμετέχουν η υφυπουργός Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη, ο δήμαρχος Μήλου κ. Μανώλης Μικέλης, ειδικοί εμπειρογνώμονες σε θέματα Βιώσιμου Τουρισμού, καθώς και εκπρόσωποι εταιρειών-μελών του CSR Hellas από επιμέρους κλάδους του  τομέα τουρισμού (αεροπορικών και θαλασσίων μεταφορών, ξενοδοχειακών μονάδων, συνεδριακού τουρισμού).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024