Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προορισμός

Η Heilongjiang διοργανώνει συνέδριο προώθησης του καλοκαιρινού τουρισμού το 2021

Βίκυ Καραντζαβέλου - 12 Ιούλιος 2021, 15:32

Η επαρχία Heilongjiang συνέστησε οκτώ θεματικά τουριστικά προϊόντα αυτή τη φορά καλύπτοντας γνωστά γραφικά σημεία, δημοφιλή αξιοθέατα διασημοτήτων και αναδυόμενα τουριστικά θέρετρα σε ολόκληρη την επαρχία, με τον αριθμό των προτεινόμενων προϊόντων να φτάνουν σε ένα νέο υψηλό ρεκόρ.


Το συνέδριο θερινής τουριστικής προώθησης “Heilongjiang 2021” πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Πεκίνο, προωθώντας αναβαθμισμένα, διαφοροποιημένα και βελτιστοποιημένα τουριστικά προϊόντα της επαρχίας Heilongjiang της βορειοανατολικής Κίνας.

Στο συνέδριο, ο Zhang Lina, επικεφαλής του Τμήματος Δημοσιότητας της Επαρχιακής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Heilongjiang της Κίνας, επικεφαλής του κόμματος και επικεφαλής του Επαρχιακού Γραφείου Πολιτισμού και Τουρισμού Heilongjiang, παρουσίασε 25 μέρη που πρέπει κάποιος να επισκεφθεί, 244 ταξιδιωτικούς προορισμούς, 100 διαδρομές αυτο-οδήγησης, καθώς και οκτώ θεματικά προϊόντα, 10 κορυφαία τουριστικά φεστιβάλ και 13 νομούς και πόλεις της επαρχίας ενώ στάλθηκαν φιλικές και ειλικρινείς προσκλήσεις στους επισκέπτες.

Σύμφωνα με το silkroadgreek.gr, με βάση τη ζήτηση των τουριστών να περάσουν χαλαρά το καλοκαίρι, η εκδήλωση συνέστησε μια ποικιλία επιλογών για καλύτερη εμπειρία. Η επαρχία, λοιπόν, συνέστησε οκτώ θεματικά τουριστικά προϊόντα αυτή τη φορά καλύπτοντας γνωστά γραφικά σημεία, δημοφιλή αξιοθέατα διασημοτήτων και αναδυόμενα τουριστικά θέρετρα σε ολόκληρη την επαρχία, με τον αριθμό των προτεινόμενων προϊόντων να φτάνουν σε ένα νέο υψηλό ρεκόρ.

Εκτός αυτού, έγιναν ειδικές παρουσιάσεις κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για τέσσερις μεγάλες πόλεις τουριστικής ανάπτυξης στην Heilongjiang, συμπεριλαμβανομένων των Harbin, Mudanjiang, Yichun και Heihe.

Η μέση θερινή θερμοκρασία στο Harbin κυμαίνεται μεταξύ 18 και 22 βαθμών Κελσίου. Η περιοχή είναι γνωστή ως μια διεθνής πόλη υγροτόπων, και αποτελεί ένα από τα 20 θερινά θέρετρα υγροτόπων στον κόσμο.

Η Ρωσία βρίσκεται στην απέναντι όχθη του ποταμού και έτσι οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν ένα ταξίδι στο Heihe, ρίχνοντας μια ματιά στο ρωσικό τοπίο. Επιπλέον, το Wudalianchi Scenic Area με το μοναδικό ηφαιστειακό τοπίο και πέντε συνδεδεμένες λίμνες είναι ένα μέρος που πρέπει οπωσδήποτε κάποιος να επισκεφθεί.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top