Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Γαστρονομία

Cretan Taste Awards 2021, από τον Δήμο Ηρακλείου και την Boussias

Βίκυ Καραντζαβέλου - 13 Ιούλιος 2021, 16:00

Οι κορυφαίοι χώροι για φαγητό Κρητικής Κουζίνας και τα καλύτερα γαστρονομικά προϊόντα.


Τα Cretan Taste Awards 2021 πραγματοποιούνται με τη συνεργασία του Δήμου Ηρακλείου και της Boussias. Τα βραβεία έρχονται για να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις καινοτόμες επιχειρηματικές δράσεις, τους χώρους εστίασης και γαστρονομίας, τους παραγωγούς και τα πιο αυθεντικά και υψηλής ποιότητας προϊόντα της Κρήτης, που παράγονται και μεταποιούνται με αφοσίωση, πάθος, γνώση, δεξιοτεχνία και σεβασμό στο περιβάλλον.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι επιχειρήσεις που υπηρετούν και αναδεικνύουν την κρητική γαστρονομία στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Επτά ενότητες (Best in Foodservice Sector, Βest Places, Best Actions & Initiatives, Best Producers, Best Products, Best Drinks, Βest Practices), με διαφορετικές κατηγορίες βράβευσης καθεμία, πρόκειται να αναδείξουν τους καλύτερους, προσφέροντάς τους μια σφραγίδα ποιότητας και την απαραίτητη φήμη, που θα οδηγήσει τις επιχειρήσεις γαστρονομίας στην “επόμενη μέρα”. Η αξιολόγηση θα γίνει από ανεξάρτητη κριτική επιτροπή, τα μέλη της οποίας θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ο αντιδήμαρχος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης Υπαίθρου και Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου κ. Γιώργος Σισαμάκης δηλώνει σχετικά: “Στόχος αυτής της διοργάνωσης είναι με διαφάνεια και αξιοκρατία να αναδειχθούν οι πρωτοπόροι και οι κορυφαίοι της κρητικής γαστρονομίας, αυτοί που άντεξαν και αναπτύχθηκαν μέσα στις προκλήσεις που έφερε η πανδημία. Τα Cretan Taste Awards 2021 πρόκειται να φέρουν στο προσκήνιο τον μοναδικό γευστικό πλούτο της Κρήτης και να αναδείξουν την ποιότητα και την αυθεντικότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της, κάνοντας το νησί απόλυτο γαστρονομικό προορισμό”.

Η υποβολή υποψηφιοτήτων μπορεί να γίνει έως την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 στο cretantasteawards.gr, ενώ η τελετή απονομής βραβείων σχεδιάζεται για το τέλος Οκτωβρίου (και θα είναι προσαρμοσμένη στα υγειονομικά μέτρα εκείνης της περιόδου).

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top