Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Έναρξη δρομολογίου Αθήνα - Βερολίνο με τη Scoot

Βίκυ Καραντζαβέλου - 14 Ιούλιος 2021, 12:16

Η βραβευμένη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους της Singapore Airlines συνδέει την Αθήνα και με το Βερολίνο τρεις φορές την εβδομάδα με Boeing 787-8 Dreamliner.


Από τις 10 Αυγούστου 2021, οι επιβάτες της Ελλάδας θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να πραγματοποιούν το δρομολόγιο Αθήνα - Βερολίνο με τα δημοφιλή αεροσκάφη Dreamliner της Scoot, της αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους του Ομίλου της Singapore Airlines.

Οι πτήσεις Αθήνα- Βερολίνο θα πραγματοποιούνται από τη Scoot τρεις φορές την εβδομάδα με Boeing 787-8 Dreamliner που διαθέτουν ισχυρά φίλτρα καθαρισμού αέρα HEPA, όπως αυτά που χρησιμοποιούνται στις αίθουσες χειρουργείων των νοσοκομείων, τα οποία παγιδεύουν σωματίδια, όπως ιοί, βακτήρια και μύκητες και καθαρίζουν τον αέρα μέσα στην καμπίνα ανά 2-3 λεπτά.

Το αεροσκάφος Dreamliner είναι γνωστό για τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία που προσφέρει στους επιβάτες καθώς τα παράθυρά του έχουν σχεδόν διπλάσιο μέγεθος από κάθε άλλο αεροσκάφος που εξασφαλίζουν απεριόριστη θέα από όλες τις θέσεις και ρυθμίζονται με το πάτημα ενός κουμπιού. Περισσότερο αποθηκευτικό χώρο για τις χειραποσκευές μέσα στην καμπίνα. Δυναμικό φωτισμό LED πλήρους φάσματος που δημιουργεί συνθήκες ημέρας ή νύχτας και βοηθά στη χαλάρωση και ξεκούραση των επιβατών προετοιμάζοντάς τους για τη μετάβαση σε διαφορετική ζώνη ώρας. Χαμηλότερη συμπίεση καμπίνας και καλύτερη υγρασία.

Τα Dreamliners υπερέχουν και στην περιβαλλοντική απόδοση, αφού καίνε 20% λιγότερα καύσιμα και κάνει κατά 60% λιγότερο θόρυβο από τα αεροσκάφη αυτού τους μεγέθους της προηγούμενης γενιάς.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα η Scoot έγινε η πρώτη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στον κόσμο που αξιολογήθηκε με την υψηλότερη βαθμολογία για τα πρότυπα υγειονομικής ασφάλειας που τηρεί. Η εταιρεία έλαβε την Αδαμάντινη Διάκριση από το θεσμό “APEX Health Safety powered by SimpliFlying” που αξιολογεί διεθνείς αερομεταφορείς σε θέματα υγειονομικής ασφάλειας. Μόνο αεροπορικές εταιρείες που
πληρούν τα πρότυπα υγειονομικής ασφάλειας σε νοσοκομειακό επίπεδο με βαθμολογία τουλάχιστον 200 βαθμούς πάνω από το βασικό Χρυσό πρότυπο.

Η Scoot έχει λάβει μια σειρά από αυστηρά μέτρα υγιεινής πριν, κατά τη διάρκεια, και μετά τις πτήσεις. Στο αεροσκάφος, το πλήρωμα καμπίνας της Scoot είναι εμβολιασμένο, φορά ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό (PPE), αποφεύγει κάθε μη αναγκαία αλληλεπίδραση με τους επιβάτες και έχει δημιουργήσει ένα πλαίσιο αξιολόγησης κινδύνου COVID-19 που λειτουργεί 24/7.

Οι εσωτερικοί χώροι των αεροσκαφών της Scoot καθαρίζονται εξονυχιστικά μετά από κάθε πτήση με εγκεκριμένους καθαριστικούς παράγοντες - μια διαδικασία που περιλαμβάνει πλήρη απολύμανση όλων των επιφανειών, όπως καθίσματα, οθόνες αφής, κάδους, ζώνες ασφαλείας, τραπέζια δίσκων, πάγκους προετοιμασίας δίσκων, κ.λπ. Παράλληλα, οι χώροι της τουαλέτας καθαρίζονται και απολυμαίνοντα τουλάχιστον τρεις φορές την ώρα.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που μετά την Ασία, η σιγκαπουριανή αεροπορική εταιρία ανεβάζει τον πήχη των αεροπορικών εταιριών χαμηλού κόστους και στην Ευρώπη”, δηλώνει ο κ. Τάκης Δημητρίου, επικεφαλής της Asian Aviation, του επίσημου αντιπροσώπου της Scoot στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι η Scoot συνδέει τρεις φορές την εβδομάδα την Αθήνα με τη Σιγκαπούρη και από εκεί με δημοφιλείς προορισμούς της Κίνας, Ιαπωνίας, Αυστραλίας, Ινδίας, Βιετνάμ, Ν. Κορέας, Ταϊβάν, Ταϊλάνδης, Μαλαισίας, Φιλιππίνων, Ινδονησίας κ.λπ.

Οι πτήσεις Αθήνα - Βερολίνο πραγματοποιούνται με τη Scoot κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο στις 09:50.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top