Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Hotel Investment Partners ανακοίνωσε το άνοιγμα του Domes of Corfu Autograph Collection
Ξενοδοχεία

Η Hotel Investment Partners ανακοίνωσε το άνοιγμα του Domes of Corfu Autograph Collection

Το Domes of Corfu Autograph Collection άνοιξε στις 8 Ιουλίου 2021. Η HIP επένδυσε περίπου 14 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση και το μετασχηματισμό του ακινήτου. Η Ledra Hotels & Villas διαχειρίζεται το θέρετρο υπό το κορυφαίο brand πολυτελούς φιλοξενίας στην Ελλάδα, Domes Resorts.

Η Hotel Investment Partners (HIP), ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης ξενοδοχειακών μονάδων στην Νότια Ευρώπη που ανήκει σε επενδυτικά κεφάλαια της Blackstone που δραστηριοποιούνται στην αγορά ακινήτων, ανακοινώνει το άνοιγμα του Domes of Corfu Autograph Collection – πρώην Grand Hotel– στις 8 Ιουλίου 2021 μετά από μια εκτεταμένη ανακαίνιση.

Η HIP και η Blackstone επένδυσαν περίπου 14 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση και τον μετασχηματισμό του ακίνητου το οποίο εντάχθηκε στο πλούσιο χαρτοφυλάκιο ανεξάρτητων ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο της Marriot International, τα Autograph Collection Hotels.

Το μοναδικό, ανακαινισμένο, φιλικό σε οικογένειες ολοκαίνουργιο θέρετρο -το 5ο πολυτελές ακίνητο της συλλογής Domes Resorts- βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, στη διάσημη με μπλε σημαία παραλία της Γλυφάδας στην Κέρκυρα. Το ξενοδοχείο βρίσκεται πάνω στη θάλασσα με απευθείας πρόσβαση στην διάσημη αμμώδη παραλία με τα κρυστάλλινα νερά.

Η ανακαίνιση του Domes of Corfu ακολούθησε μια βιώσιμη διαδικασία τόσο ως προς τον σχεδιασμό όσο και ως προς την κατασκευή και η λειτουργία του ακολουθεί σύγχρονα βιώσιμα χαρακτηριστικά.

O δυναμικός πολυβραβευμένος Ελληνικός όμιλος εταιρειών φιλοξενίας Ledra Hotels & Villas διαχειρίζεται το ξενοδοχείο υπό το κορυφαίο brand πολυτελούς φιλοξενίας στην Ελλάδα, Domes Resorts.

Η ανακαίνιση περιέλαβε την αναδιαμόρφωση όλων των κοινόχρηστων χώρων και των δωματίων με ξεχωριστή αισθητική που συνδυάζεται με το μοναδικό περιβάλλον της Κέρκυρας και δημιουργεί μια φρέσκια, καινοτόμο και εξατομικευμένη εμπειρία για τους επισκέπτες. Το εμπνευσμένο θέρετρο συνδυάζει απρόσκοπτα τον τοπικό πολιτισμό και την παράδοση με ένα χαλαρό, βενετσιάνικο και μποέμικο στιλ. Προσφέρει σε όσους εκτιμούν τον πιο εκλεπτυσμένο, τρόπο ζωής, μια μποέμ προσέγγιση της πολυτέλειας, ακολουθώντας παγκόσμια στάνταρντ στην εστίαση, γαλήνιες εγκαταστάσεις ευεξίας και οικογενειακές εμπειρίες όλα κάτω από μια στέγη. Το ξενοδοχείο είναι ιδανικό για οικογένειες και ζευγάρια που αναζητούν διακοπές μέσα σε μια ανεπιτήδευτη πολυτέλεια.

Το Domes of Corfu διαθέτει 233 δωμάτια και σουίτες, καθένα με το δικό του ιδιωτικό αίθριο ή βεράντα, τρεις πισίνες με χώρους για ενήλικες και το βραβευμένο Soma Spa. Επιπλέον, το θέρετρο προσφέρει μια απαράμιλλη ποικιλία χώρων εστίασης με τέσσερα διαφορετικά εστιατόρια και τέσσερα μπαρ προσφέροντας ένα συνδυασμό τοπικής κουζίνας με προϊόντα βιολογικής προέλευσης με διαχρονικά διεθνή πιάτα. Το Domes of Corfu διαθέτει επίσης ένα πρωτοποριακό Kids Club με μοναδικές δραστηριότητες καθώς και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα θαλάσσιων σπορ, όπως θαλάσσιο σκι, κανό και καταδύσεις για όλες τις ηλικίες.

Επιπρόσθετα, το θέρετρο παρουσιάζει το πολυβραβευμένο concept της Domes Pergola Core (Conjunction of Refined Experience) Spianada, που περιλαμβάνει έναν υπαίθριο χώρο με popup εμπορικά καταστήματα, φεστιβάλ φαγητού, βραδιές κινηματογράφου, εκθέσεις τέχνης και θεματικές εκδηλώσεις σε ένα φιλόξενο περιβάλλον . Όπως πάντα, το HLS – Haute Living Selection, το χαρακτηριστικό concept hotel-in-a-hotel της Domes Resorts, προσφέρει πρόσβαση σε μια σειρά από επιπλέον προνόμια όπως off-limits χώρους, έξτρα all-inclusive και VIP παροχές, για παράδειγμα κορυφαίες επιλογές διαμονής, αποκλειστική πρόσβαση σε VIP χώρους, εξαιρετικές επιλογές για φαγητό καθ’όλή τη διάρκεια της ημέρας και 24ωρη υπηρεσία concierge.

Το σχέδιο ανακαίνισης υποστηρίχθηκε από την Alpha Bank, η οποία παρείχε τη σχετική χρηματοδότηση για την εκτέλεση των δαπανών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024