Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Saudia προσφέρει απευθείας πτήσεις μεταξύ Σαουδικής Αραβίας και Αθήνας 4 φορές την εβδομάδα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 16 Ιούλιος 2021, 14:07

Η εταιρεία προσφέρει στο κοινό περισσότερες από 350 επιλογές για την Αθήνα, μέσω του προγράμματος 'Saudia Holidays, το οποίο παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα πτήσεων και ξενοδοχείων, μαζί με επιλογές ενοικίασης αυτοκινήτων και οργανωμένων περιηγήσεων.


Η Saudi Arabian Airlines (Saudia), ο εθνικός αερομεταφορέας του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας, συνεχίζει να πραγματοποιεί απευθείας προγραμματισμένες πτήσεις όλο τον χρόνο, μεταξύ Σαουδικής Αραβίας και Αθήνας, από το Διεθνές Αεροδρόμιο King Khalid του Ριάντ και το Διεθνές Αεροδρόμιο King Abdulaziz της Τζέντα. Οι πτήσεις πραγματοποιούνται τέσσερις φορές την εβδομάδα, με αεροσκάφη A320, 110 θέσεων (20 Business και 90 Guest class). Η Αθήνα είναι ένας από τους πιο πρόσφατους προορισμούς στο διεθνές δίκτυο πτήσεων της Saudia, το οποίο εκτείνεται σε τέσσερις ηπείρους σε όλο τον κόσμο.

Πρόγραμμα πτήσεων από/προς Ριάντ

 

Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 

     

Αριθμός Πτήσης

Ώρα Αναχώρησης*

Ώρα Άφιξης*

Διάρκεια Πτήσης

 

SV 0191

Ριάντ       07:25

Αθήνα      11:25 

 4 ώρες 00 λεπτά

 
 
 

SV 0192

Αθήνα     13:05

Ριάντ      17:00

 3 ώρες 55 λεπτά

 
 

*Τοπική ώρα.

       

 

       

 

 

 

 

 

Πρόγραμμα πτήσεων από/προς Τζέντα

 

Κάθε Τετάρτη και Σάββατο

     

Αριθμός Πτήσης

Ώρα Αναχώρησης*

Ώρα Άφιξης*

Διάρκεια Πτήσης

 

SV 0191

Τζέντα     10:10

Αθήνα       13:35 

 3 ώρες 25 λεπτά

 
 
 

SV 0192

Αθήνα      15:15

Τζέντα     18:40

 3 ώρες 25 λεπτά

 
 

*Τοπική ώρα.

       


Από την έναρξη των δραστηριοτήτων της στην Αθήνα, στα μέσα του 2019, έχουν πραγματοποιηθεί περίπου 350 δρομολόγια μετ ‘επιστροφής και έχουν μεταφερθεί περισσότεροι από 22.300 επιβάτες. Τα προγράμματα πτήσεων και οι συνθήκες λειτουργίας της Saudia παρακολουθούνται συνεχώς, από εξειδικευμένη ομάδα, ώστε να αξιολογείται, κατά περίπτωση, η δυνατότητα αύξησης της συχνότητας των πτήσεων και του αριθμού των θέσεων για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης.Στις πτήσεις προς Αθήνα, η Saudia προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών βάσει των υψηλότερων προτύπων φιλοξενίας, γεγονός το οποίο ενισχύει τη σχέση μεταξύ του εθνικού αερομεταφορέα και των επιβατών του.

Η εταιρεία προσφέρει στο κοινό περισσότερες από 350 επιλογές για την Αθήνα, μέσω του προγράμματος “Saudia Holidays”, το οποίο παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα πτήσεων και ξενοδοχείων, μαζί με επιλογές ενοικίασης αυτοκινήτων και οργανωμένων περιηγήσεων. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα του προγράμματος βοηθά τους επισκέπτες να σχεδιάσουν και να πραγματοποιήσουν τις διακοπές τους, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Προσφέρει επίσης τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε έτοιμα πακέτα διακοπών και σε πακέτα προσαρμοσμένα σε μεμονωμένες απαιτήσεις. Η κράτηση μέσω του ιστότοπου είναι μια γρήγορη και εύκολη διαδικασία που επιτρέπει στους επισκέπτες να αναζητούν και να επιλέγουν μεταξύ των διαθέσιμων προϊόντων και άμεσων και εύκολων τρόπων πληρωμής.

Η Saudia αναγνωρίζεται ως μια από τις κορυφαίες παγκόσμιες αεροπορικές εταιρείες σε ότι αφορά στα μέτρα και τις προφυλάξεις κατά του COVID-19. Κατά τη διάρκεια της πτήσης, παρέχεται ένα σετ ασφάλειας υγιεινής σε κάθε επιβάτη του αεροσκάφους και όλο το πλήρωμα καμπίνας είναι εμβολιασμένο σε ποσοστό 100%. Επίσης, εφαρμόζονται όλα τα μέτρα για την τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top