Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΈνωση Ξενοδόχων Ηρακλείου: 'Η εικόνα μας τσαλακώνεται από την επιλογή κάποιων να μην εμβολιαστούν'
Προορισμός

Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου: 'Η εικόνα μας τσαλακώνεται από την επιλογή κάποιων να μην εμβολιαστούν'

Αγωνία των ξενοδόχων του Ηρακλείου για τις εξελίξεις στο επιδημιολογικό μέτωπο στην πόλη.

Η Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου παρακολουθεί στενά τα στοιχεία από την έναρξη της τουριστικής σεζόν και προτρέπει το σύνολο των επαγγελματιών της φιλοξενίας να εμβολιαστούν το ταχύτερο, “για να βελτιώσουμε την εικόνα αξιοπιστίας που έχει χτίσει όλο αυτό το διάστημα ο προορισμός ‘Ηράκλειο‘”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανακοίνωσή της. “Δυστυχώς ο εμβολιασμός αποτελεί επιλογή και όχι υποχρέωση και βλέπουμε την εικόνα μας να τσαλακώνεται από την επιλογή κάποιων να μην εμβολιαστούν. Πολλοί από αυτούς είναι εργαζόμενοι στον κλάδο της φιλοξενίας, έρχονται σε επαφή με επισκέπτες στη χώρα μας και καλούνται να διαχειριστούν τις τύχες των επιχειρήσεων στις οποίες δραστηριοποιούνται και των συναδέλφων που εργάζονται δίπλα τους.
 
Ένα πιθανό κλείσιμο μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης εξαιτίας των κρουσμάτων θα ήταν καταστροφικό για το σύνολο των εργαζομένων και την επιχείρηση. Πρέπει πάση θυσία να το αποφύγουμε. Στις πύλες εισόδου της χώρας καταγράφεται ως σήμερα μόλις ένα 0,007% θετικότητας, ποσοστό εξαιρετικά χαμηλό. Αν αυτό το ποσοστό είναι μεγαλύτερο κατά την αναχώρηση ή στο διάστημα που θα ακολουθήσει, την αποκλειστική ευθύνη θα έχουμε εμείς“.
 
Και η Ένωση καταλήγει: “Φτάσαμε με κόπο ως εδώ, με στέρηση για όλους μας. Στέρηση ελευθερίας, στέρηση πόρων, στέρηση ανθρώπινης επαφής. Πάμε να πάρουμε τις ζωές μας πίσω. Ελάτε να ολοκληρώσουμε τον κύκλο των εμβολιασμών και να περάσουμε το μήνυμα ότι το Ηράκλειο είναι ασφαλές! Με ασφάλεια να υποδεχόμαστε τους επισκέπτες μας και με λεβεντιά να τους ξεπροβοδίζουμε!”
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024