Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προορισμός

Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου: 'Η εικόνα μας τσαλακώνεται από την επιλογή κάποιων να μην εμβολιαστούν'

Βίκυ Καραντζαβέλου - 19 Ιούλιος 2021, 10:03

Αγωνία των ξενοδόχων του Ηρακλείου για τις εξελίξεις στο επιδημιολογικό μέτωπο στην πόλη.


Η Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου παρακολουθεί στενά τα στοιχεία από την έναρξη της τουριστικής σεζόν και προτρέπει το σύνολο των επαγγελματιών της φιλοξενίας να εμβολιαστούν το ταχύτερο, “για να βελτιώσουμε την εικόνα αξιοπιστίας που έχει χτίσει όλο αυτό το διάστημα ο προορισμός ‘Ηράκλειο’”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανακοίνωσή της. “Δυστυχώς ο εμβολιασμός αποτελεί επιλογή και όχι υποχρέωση και βλέπουμε την εικόνα μας να τσαλακώνεται από την επιλογή κάποιων να μην εμβολιαστούν. Πολλοί από αυτούς είναι εργαζόμενοι στον κλάδο της φιλοξενίας, έρχονται σε επαφή με επισκέπτες στη χώρα μας και καλούνται να διαχειριστούν τις τύχες των επιχειρήσεων στις οποίες δραστηριοποιούνται και των συναδέλφων που εργάζονται δίπλα τους.
 
Ένα πιθανό κλείσιμο μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης εξαιτίας των κρουσμάτων θα ήταν καταστροφικό για το σύνολο των εργαζομένων και την επιχείρηση. Πρέπει πάση θυσία να το αποφύγουμε. Στις πύλες εισόδου της χώρας καταγράφεται ως σήμερα μόλις ένα 0,007% θετικότητας, ποσοστό εξαιρετικά χαμηλό. Αν αυτό το ποσοστό είναι μεγαλύτερο κατά την αναχώρηση ή στο διάστημα που θα ακολουθήσει, την αποκλειστική ευθύνη θα έχουμε εμείς”.
 
Και η Ένωση καταλήγει: “Φτάσαμε με κόπο ως εδώ, με στέρηση για όλους μας. Στέρηση ελευθερίας, στέρηση πόρων, στέρηση ανθρώπινης επαφής. Πάμε να πάρουμε τις ζωές μας πίσω. Ελάτε να ολοκληρώσουμε τον κύκλο των εμβολιασμών και να περάσουμε το μήνυμα ότι το Ηράκλειο είναι ασφαλές! Με ασφάλεια να υποδεχόμαστε τους επισκέπτες μας και με λεβεντιά να τους ξεπροβοδίζουμε!”


|
Share |
Σχετικά θέματα:
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top