Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & Προβολή"Isar Athen" – Ψηφιακή ξενάγηση στο Μόναχο
Ξεναγήσεις

"Isar Athen" – Ψηφιακή ξενάγηση στο Μόναχο

Η ψηφιακή ξενάγηση 'Isar Athen' περιλαμβάνει 10 σημεία στη πόλη, μεταξύ των οποίων τα Προπύλαια, οι τάφοι του βασιλιά Όθωνα και της βασίλισσας Αμαλίας, η Salvatorkirche και άλλα.

Το Γενικό Προξενείο Μονάχου, με αφορμή την επέτειο 200 χρόνων από την Ελληνική  Επανάσταση σχεδίασε μια ψηφιακή πολιτιστική ξενάγηση στο Μόναχο, με στόχο να αναδείξει τα μνημεία του Μονάχου που σχετίζονται με την Ελλάδα.  
 
Οι ελληνοβαυαρικές σχέσεις ανάγονται στα χρόνια πριν από την Επανάσταση, με την  ανάπτυξη του φιλελληνικού κινήματος και συσφίγγονται κατά την διάρκεια του Αγώνα για ελευθερία, καθώς και τα αμέσως επόμενα χρόνια όταν ο δευτερότοκος  γιος του βασιλιά Λουδοβίκου Α’ της Βαυαρίας, Όθωνας, ορίζεται ως ο πρώτος  βασιλιάς της Ελλάδος.  
 
Στο Μόναχο μέχρι και σήμερα εντοπίζονται ίχνη της ελληνικής πολιτιστικής παρουσίας, του φιλελληνισμού και της αγάπης προς την Ελλάδα και τον πολιτισμό της. 
 
Η ψηφιακή ξενάγηση “Isar Athen” περιλαμβάνει 10 σημεία στη πόλη, μεταξύ των οποίων τα Προπύλαια, οι τάφοι του βασιλιά Όθωνα και της βασίλισσας Αμαλίας, η Salvatorkirche και άλλα. Το κάθε σημείο περιλαμβάνει διαφορετικές ιστορίες και  οπτικοακουστικό υλικό σε ελληνικά και γερμανικά. 
 
Η ξενάγηση διατίθεται μέσω της πλατφόρμας Tour Experience της Clio Muse Tours και στην αντίστοιχη  εφαρμογή για Android και iOS, Clio Muse Tours App.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024