Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣυνεχίζονται τα θετικά δημοσιεύματα για την Ελλάδα στη Βρετανία
ΕΟΤ

Συνεχίζονται τα θετικά δημοσιεύματα για την Ελλάδα στη Βρετανία

Συνεχίζεται η εντυπωσιακή προβολή της Ελλάδας σε σειρά βρετανικών έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων, με την συνδρομή της Υπηρεσίας ΕΟΤ Εξωτερικού Μεγάλης Βρετανίας/Ιρλανδίας και παρά τα περιοριστικά μέτρα στις διεθνείς μετακινήσεις, που λαμβάνει ανά διαστήματα η βρετανική κυβέρνηση.

Με ένα τεύχος γεμάτο Ελλάδα, κυκλοφόρησε το αρχαιότερο βρετανικό ταξιδιωτικό περιοδικό Ιουλίου/Αυγούστου 2021, Wanderlust.
 
Στο μεταξύ συνεχίζεται η εντυπωσιακή προβολή της Ελλάδας σε σειρά βρετανικών έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων, με την συνδρομή της Υπηρεσίας ΕΟΤ Εξωτερικού Μεγάλης Βρετανίας/Ιρλανδίας και παρά τα περιοριστικά μέτρα στις διεθνείς μετακινήσεις, που λαμβάνει ανά διαστήματα η βρετανική κυβέρνηση.
 
Αναλυτικότερα:
 
Το καταξιωμένο περιοδικό Wanderlust, αφιερώνει, το εξώφυλλο, το editorial του αρχισυντάκτη, αλλά και 24 εσωτερικές σελίδες στα ελληνικά νησιά και την Πελοπόννησο, προτρέποντας τους 100,000 αναγνώστες του, να ανακαλύψουν, μεταξύ άλλων και τα λιγότερο γνωστά -στο Βρετανικό κοινό- διαμάντια της Ελλάδας, από τη Σύμη και τη Τήλο ως την Αλόννησο, την Ικαρία και τη Σάμο.
 
Συγκεκριμένα, κατόπιν συνεργασίας και συνδρομής του Γραφείου ΕΟΤ Μεγάλης Βρετανίας με το φωτογραφικό και πληροφοριακό υλικό, το τεύχος Ιουλίου-Αυγούστου 2021 του Wanderlust, κυκλοφόρησε πρόσφατα με:
 
• Εξώφυλλο αφιερωμένο στην Ελλάδα υπό τον τίτλο “Escaping the crowds in the Greek Islands”,
 
• 20σέλιδο αφιέρωμα σε μικρότερα νησιά της χώρας μας και συγκεκριμένα: Σάμος, Χίος, Ικαρία, Πάτμος, Σύμη, Τήλος, Νίσυρος, Αστυπάλαια, Άνδρος, Τήνος, Σύρος, Πάρος, Αμοργός, Σκόπελος, Σκύρος, Αλόννησος, Λευκάδα, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Κύθηρα και Σαμοθράκη,  
 
• 4σελιδο εμπειρικό οδοιπορικό στη Νότια Πελοπόννησο, που διατρέχει την ιστορία, τις τοποθεσίες απαράμιλλης ομορφιάς, τη γαστρονομία και τα σημεία ιδιαίτερου ενδιαφέροντος, προωθώντας τη Λακωνική και Μεσσηνιακή Μάνη ως ιδανικούς προορισμούς διακοπών για τη βρετανική αγορά, καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους.
 
• Editorial-ύμνος στις ομορφιές και την φιλοξενία της Ελλάδας από τον αρχισυντάκτη του τεύχους κ. Γιώργο Κηπουρό
 
Σύμφωνα με τον άρθρο του κ. Κηπουρού: “Η Ελλάδα είναι από τους πιο αγαπημένους προορισμούς για το βρετανικό κοινό, που κάθε χρόνο ονειρεύεται τις διακοπές στην Ελλάδα! Παρά τα σημαντικά εμπόδια της βρετανικής κυβέρνησης στα διεθνή ταξίδια -που ακόμη βρίσκονται σε ισχύ- οι αναγνώστες μας συνεχίζουν με αμείωτο ενδιαφέρον να αναζητούν περιεχόμενο για την Ελλάδα στις ιστοσελίδες και στα τεύχη του περιοδικού. Στις 20 σελίδες που αφιερώνουμε στα ελληνικά νησιά, επικεντρώνουμε μόνο σε όσα δεν έχουν απευθείας πτήσεις από τη Βρετανία και αποφεύγουμε τη “παραδοσιακή” αναζήτηση ήλιου/θάλασσας. Ο σκοπός μας είναι να επιβεβαιώσουμε ότι η Ελλάδα προσφέρει πολλές, όμορφες εκπλήξεις ακόμα και στο πιο έμπειρο ταξιδιώτη. Οι προτάσεις μας αφορούν δραστηριότητες στο πολιτισμό, τις παραδόσεις και τη φύση ενώ προτρέπουμε το αναγνωστικό κοινό να επισκεφτεί την Ελλάδα όλο το χρόνο. Άλλωστε, η φιλόξενη ζεστασιά του ελληνικού καλοκαιριού παραμένει 365 μέρες το χρόνο!
 
Σειρά νέων εντυπωσιακών δημοσιευμάτων
 
Την τιμητική της όμως, έχει φέτος το καλοκαίρι η Ελλάδα και σε πλήθος άλλων μέσων της μεγαλύτερης σε αφίξεις τουριστικής αγοράς για την Ελλάδα που το 2019 απέδωσε 2,556 δισ. ευρώ έσοδα από ταξιδιωτικές δαπάνες στην εθνική μας οικονομία.
 
Condé Nast Traveller: Διαδικτυακό άρθρο αφιέρωμα στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα σε Σίφνο, Σέριφο, Ίο, Νάξο και Άνδρο, προβάλλοντας τα εν λόγω ελληνικά νησιά τόσο ως ιδανικούς προορισμούς για θερινές διακοπές, όσο και για θεματικές μορφές τουρισμού τους φθινοπωρινούς μήνες.
 
Family Traveller: Δισέλιδο ταξιδιωτικό αφιέρωμα στο καλοκαιρινό τεύχος  του σημαντικότερου περιοδικού οικογενειακών διακοπών στο Ην. Βασίλειο στα Δωδεκάνησα και ειδικότερα σε Ρόδο, Κω και Σύμη.

 
Aspire: Tεύχος Ιουλίου 2021: Τετρασέλιδο ταξιδιωτικό αφιέρωμα για τη χώρα μας στο σημαντικότερο trade περιοδικό τουρισμού πολυτελείας στο Ην. Βασίλειου. Οι προορισμοί Μύκονος, Σαντορίνη, Πάρος και Σέριφος, προβάλλονται ως ιδανικοί προορισμούς διακοπών πολυτελείας και ευεξίας, για δημιουργία και προώθηση πακέτων διακοπών πολυτελείας από βρετανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες.
 
The Times: Εντυπωσιακό διαδικτυακό άρθρο – αφιέρωμα στην Κρήτη κάνει εκτενή αναφορά στις δυνατότητες που προσφέρει κάθε νομός για  αξέχαστες θερινές διακοπές, αλλά και σε θεματικές μορφές τουρισμού για διακοπές καθ’όλη τη διάρκεια του έτους.
 
 
World of Cruising: Διαδικτυακό άρθρο στην ιστοσελίδα του μεγαλύτερου περιοδικού κρουαζιέρας στο Ην. Βασίλειο “World of Cruising” για την προώθηση της κρουαζιέρας σε: Αθήνα/Πειραιά, Σύρο, Σέριφο, Μήλο, Αμοργό και Χανία.
 
 
World of Cruising: Δεύτερο διαδικτυακό άρθρο-αφιέρωμα στην ίδια ιστοσελίδα προβάλλοντας την κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου και συγκεκριμένα σε Κρήτη, Σαντορίνη, Κουφονήσια, Νάξο και Μύκονο.
 
 
Cruise Trade News: Διαδικτυακό άρθρο – αφιέρωμα σε νησιά του Ιονίου και συγκεκριμένα την Κέρκυρα, τη Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά και τη Λευκάδα, με αναφορά και στο Κατάκολο, προβάλλοντας την περιοχή ως τον απόλυτο προορισμό κρουαζιέρας στους αναγνώστες του, βρετανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες.
 
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024