Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική πολιτική

Αλ. Αυλωνίτης (ΣΥΡΙΖΑ):'Η κυβέρνηση συνεχίζει να αρνείται τις ευθύνες της'

Τατιάνα Ρόκου - 20 Ιούλιος 2021, 14:16

Η απόφαση για τοπικό λοκντάουν στη Μύκονο ήταν βέβαιο πως θα επέφερε την ανατροπή στους ρυθμούς ζωής του νησιού ως απόρροια των ακυρώσεων στις κρατήσεις αλλά και των αποχωρήσεων των τουριστών, σημειώνει ο αναπλ. τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ.


Η κυβέρνηση της ΝΔ διαμέσου του αρμόδιου υπουργού Τουρισμού κ. Θεοχάρη συνεχίζει να αρνείται τις ευθύνες που τις αναλογούν από τις αποφάσεις που καθημερινά λαμβάνει κατά τη διαχείριση της πανδημίας”, σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Ν. Κέρκυρας και αναπλ. τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξανδρος Αυλωνίτης.
 
Η απόφαση για τοπικό λοκντάουν στη Μύκονο ήταν βέβαιο πως θα επέφερε την ανατροπή στους ρυθμούς ζωής του νησιού ως απόρροια των ακυρώσεων στις κρατήσεις αλλά και των αποχωρήσεων των τουριστών καθώς, η εξέλιξη αυτή επέφερε ουσιαστικά και το τέλος των διακοπών τους”.
 
Κι ενώ, όλη η τοπική κοινωνία και ο επιχειρηματικός κόσμος αντανακλούν με τις δηλώσεις τους τα αρνητικά αποτελέσματα και περιγράφουν το ρεύμα φυγής των τουριστών από τη Μύκονο, έρχεται στη Βουλή ο κ. Θεοχάρης να προκαλέσει το κοινό αίσθημα λέγοντας πως δεν υπάρχουν ακυρώσεις, χαρακτηρίζοντας παράλληλα όσους υποστηρίζουν κάτι τέτοιο, φαντασιόπληκτους και ψεύτες. Ανέντιμο για τον Υπουργό, ανεπίτρεπτο και ανήθικο πολιτικά!
 
Και ο κ. Αυλωνίτης καταλήγει: “Η διακυβέρνηση της ΝΔ βρίσκεται συνολικά, στο τελευταίο στάδιο παρακμής, όταν τα στελέχη και οι υπουργοί της αδυνατούν να δουν τη δυσμενή πραγματικότητα που προκαλούν, αποφασίζουν και διατάζουν τους πολίτες, δεν συζητούν και δεν διαβουλεύονται με την κοινωνία. Καταφέρονται εναντίον των πολιτών κι εντέλει λειτουργούν ως αντιπρόσωποι του ελληνικού λαού χωρίς τη νομιμοποίηση και τη συγκατάθεσή του”.|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top