Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΠαγκόσμιες πρεμιέρες σκαφών στο Olympic Yacht Show 2021
Θαλάσσιος τουρισμός

Παγκόσμιες πρεμιέρες σκαφών στο Olympic Yacht Show 2021

Φιλοδοξία των διοργανωτών του Olympic Yacht Show είναι να εξελιχθεί η διοργάνωση σε ένα ετήσιο διεθνές ραντεβού yachting και να αναδείξει τις δυνατότητες που έχει η Ελλάδα σε αυτόν τον τομέα.

Με στόχο να αποτελέσει την επανεκκίνηση για την αγορά του σκάφους αναψυχής και του θαλάσσιου τουρισμού θα διεξαχθεί από την 1η έως τις 5 Οκτωβρίου 2021, στην πανέμορφη Olympic Marine, στο Σούνιο και κάτω από το βλέμμα του Αιγέα, το 1ο Olympic Yacht Show. Διοργανωτές είναι η ONDECK Events σε συνεργασία με την Olympic Marine.
 
Το 1ο Olympic Yacht Show θα πραγματοποιηθεί τόσο στο πλωτό τμήμα της μαρίνας όσο και στο χερσαίο. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν στο φυσικό τους περιβάλλον μοναδικά κομψοτεχνήματα της ναυπηγικής δεξιοτεχνίας. Η διοργάνωση έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του παγκόσμιου yachting και, εκείνες τις ημέρες, στην Ελλάδα θα «χτυπάει» η καρδιά των απανταχού φίλων της θάλασσας και των σκαφών. 
 
 
O διεθνής ειδικός Τύπος έχει χαρακτηρίσει το 1ο Olympic Yacht Show ως premium event. Το ενδιαφέρον από κάθε γωνιά του πλανήτη είναι μεγάλο και το πλωτό τμήμα, που διατέθηκε στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις της Olympic Marine, έχει σχεδόν καλυφθεί. Ο αριθμός των συμμετοχών σε σκάφη, ήδη, ανέρχεται σε 90. Το πιο εντυπωσιακό όλων είναι ότι, έως τώρα, δύο εξ αυτών θα κάνουν «πρεμιέρα» στο ελληνικό event καθώς οι συμμετέχοντες τους επέλεξαν να τα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στη χώρα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη θάλασσα. 
 
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως θα έχει και το χερσαίο τμήμα της έκθεσης. Κορυφαίες εταιρείες από όλο τον κόσμο, που ξεχωρίζουν για τις υπηρεσίες τους σε θέματα εξοπλισμού, τεχνολογίας και γενικότερα υποστήριξης σκαφών, έχουν, ήδη, δηλώσει συμμετοχή στο κορυφαίο ραντεβού του yachting.  
 
 
Φιλοδοξία των διοργανωτών του Olympic Yacht Show είναι να εξελιχθεί η διοργάνωση σε ένα ετήσιο διεθνές ραντεβού yachting και να αναδείξει τις δυνατότητες που έχει η Ελλάδα σε αυτόν τον τομέα.  
 
H Olympic Marine συγκαταλέγεται στις κορυφαίες και στις πιο άρτια οργανωμένες μαρίνες της Μεσογείου. Το Olympic Yacht Show διοργανώνεται από την ONDECK Events, σε συνεργασία με την Olympic Marine SA. Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Λαυρεωτικής.
 
 
Platinum & Title Sponsor του Olympic Yacht Show 2021 είναι η κορυφαία αυτοκινητοβιομηχανία Jaguar-Land Rover.
 
Gold Sponsor είναι η ελληνική εταιρεία D. KORONAKIS SA, διεθνής ηγέτης στο κλάδο σχοινιών και αλυσίδων και το ελληνικό ναυπηγείο SKIPPER – BSK.
 
Silver Sponsors η ZΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΑΕ που συμπληρώνει 75 χρόνια ισχυρής παρουσίας στο χώρο της θάλασσας, η Furuno Hellas ΑΕ, leader στον χώρο της ανάπτυξης οργάνων ναυσιπλοΐας και το ποιοτικό ελληνικό ναυπηγείο ΤΕCHNOHULL.
 
Bronze Sponsors είναι PANTAENIUS Yacht Insurance, Environmental Protection Engineering (EPE) S.A., ERMA FIRST ESK Engineering Solutions S.A.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024