Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingMarina Galleria: Παρουσιάστηκε το νέο παράκτιο μέτωπο του Ελληνικού
Μαρίνες

Marina Galleria: Παρουσιάστηκε το νέο παράκτιο μέτωπο του Ελληνικού

Τα σχέδιά της για την αναμόρφωση του παράκτιου μετώπου του Ελληνικού, αλλά και το νέο τοπόσημο στη μαρίνα του Αγίου Κοσμά, τη Marina Galleria, που θα αναδείξουν την Αθηναϊκή Ριβιέρα σε κορυφαίο προορισμό παγκοσμίως, παρουσίασε η Lamda Development.

Σε μια φαντασμαγορική παρουσίαση έγιναν τα αποκαλυπτήρια των σχεδίων για τη Marina Galleria και το νέο παράκτιο μέτωπο του Ελληνικού. Πρόκειται για τη δεύτερη διαδικτυακή ενημέρωση της Lamda Development για το εμβληματικό έργο του Ελληνικού και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πρωτοποριακής παρουσίασής του στους πολίτες.
 
Το άνοιγμα προς τη θάλασσα έχει κεντρική θέση στον σχεδιασμό μας για το Ελληνικό. Γι’ αυτό και η αναμόρφωση του παράκτιου μετώπου είναι από μόνη της μία ξεχωριστή ανάπτυξη, στην οποία έχουμε δώσει προτεραιότητα. Όραμά μας είναι η παραλιακή ζώνη του Ελληνικού, μήκους 3,5 χιλιομέτρων, να αναδειχθεί στο ομορφότερο κομμάτι της Αθηναϊκής Ριβιέρας και να γίνει αγαπημένος προορισμός ψυχαγωγίας, άθλησης, χαλάρωσης και διασκέδασης για όλους, αλλά και ένας νέος εμπορικός και τουριστικός πόλος που θα δημιουργήσει πλούτο για τη χώρα“, ανέφερε, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development, κ. Οδυσσέας Αθανασίου.
 
Η Marina Galleria θα προσφέρει στους επισκέπτες μία πολύπλευρη και υψηλής αισθητικής εμπειρία αγορών, γαστρονομίας και ψυχαγωγίας, που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες διεθνείς τάσεις.
 
Χάρη στην προνομιακή της τοποθεσία, την υψηλής αισθητικής αρχιτεκτονική της και τη σχέση της με το υδάτινο στοιχείο, αλλά και την πολύπλευρη εμπειρία που θα προσφέρει στους επισκέπτες της, η Marina Galleria θα αποτελέσει έναν προορισμό νέας γενιάς, μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα“, υπογράμμισε η Chief Development Officer της Lamda Development για τη Marina Galleria, κα Μελίνα Παΐζη.
 
Σε 22.000 τ.μ., θα φιλοξενεί κορυφαίους οίκους μόδας, ορισμένοι εκ των οποίων έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς αναγνωρισμένους Έλληνες σχεδιαστές. Θα προσφέρει, επίσης, σειρά γαστρονομικών προτάσεων υψηλού επιπέδου από διάσημους Έλληνες και ξένους chef, αλλά και πληθώρα πολιτιστικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων.
 
Δείτε την παρουσίαση εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=HFQ9113zXhg
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024