Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

'My Thessaloniki' είναι το όνομα του νέου Airbus της Sky Express

Βίκυ Καραντζαβέλου - 21 Ιούλιος 2021, 10:46

Το όνομα της Θεσσαλονίκης, 'My Thessaloniki', φέρει από σήμερα το ένα από τα νέα Airbus με τα οποία η εταιρεία Sky Express ενίσχυσε το στόλο της, ανοίγοντας φτερά για νέους προορισμούς.


‘My Thessaloniki’ είναι το όνομα που του έδωσε και επίσημα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, ο οποίος παράλληλα εγκαινίασε και το νέο lounge της εταιρείας στον τερματικό σταθμό 2 του αεροδρομίου Μακεδονία.
 
Η εταιρία επανδύει στη Βόρεια Ελλάδα εγκαινιάζοντας στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και τη λειτουργία του νέου lounge της Sky Express, στο οποίο οι επιβάτες της εταιρείας θα απολαμβάνουν ακόμα καλύτερες υπηρεσίες στα ταξίδια τους. Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Γιάννης Γρύλος, η Sky Express βρίσκεται σε φάση δυναμικής ανάπτυξης, κάνοντας μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις παγκοσμίως με τα 12 νέα αεροσκάφη που αγόρασε μέσα στον τελευταίο χρόνο. “Θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας”, είπε, προσθέτοντας πως η εταιρεία έχει τον νεότερο και πιο πράσινο στόλο στην Ελλάδα. Ο ίδιος σημείωσε ότι είναι ικανοποιητική η πληρότητα της εταιρείας, η οποία συνεχώς δυναμώνει τη σχέση της με τη Θεσσαλονίκη.
 
Μας δίνει μεγάλη χαρά και δικαιώνει την πολιτική μας, να βλέπουμε μέσα σε ένα περιβάλλον υγιούς ανταγωνισμού, δυναμικές ελληνικές επιχειρήσεις, όπως η Sky Express, παρά την κρίση, να επενδύουν, να μεγαλώνουν και να στηρίζουν έμπρακτα την ελληνική οικονομία και το επιβατικό κοινό”, επισήμανε ο Κώστας Καραμανλής.
 
H Sky Express βρίσκεται σε φάση δυναμικής ανάπτυξης. Με νέα αεροσκάφη, νέους προορισμούς και νέα προϊόντα. Η Θεσσαλονίκη έχει αγκαλιάσει την Sky Express από την πρώτη μέρα των πτήσεών μας. Εμείς, ως εταιρεία, θα συνεχίσουμε να παρέχουμε στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης περισσότερες επιλογές, σε συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού, με τον νεότερο και πιο πράσινο στόλο στη χώρα και είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η σχέση εμπιστοσύνης μας θα γίνεται ολοένα και πιο δυνατή”, τόνισε από την πλευρά του ο Γιάννης Γρύλος, επικεφαλής του ομίλου IOGR, με τον Alexander Zinell, CEO της Fraport Greece, να αναφέρει ότι “To ‘My Thessaloniki’ τιμά όχι μόνο την ίδια την πόλη αλλά και το αεροδρόμιό της”.
 
Στην ονοματοδοσία παρευρέθησαν, επίσης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, η αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, ο γενικός γραμματέας Μεταφορών, Γιάννης Ξιφαράς και η διευθύντρια του Γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top