Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςCelestyal Cruises: Συνεργασία με την AtmosAir Solutions για αναβάθμιση του εξαερισμού των κρουαζιεροπλοίων της
Κρουαζιέρα

Celestyal Cruises: Συνεργασία με την AtmosAir Solutions για αναβάθμιση του εξαερισμού των κρουαζιεροπλοίων της

Μέσω αυτής της συνεργασίας, η Celestyal Cruises βελτιώνει τα ήδη αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας που τηρεί, αναβαθμίζοντας το σύστημα κλιματισμού HVAC του πλοίου, το οποίο χρησιμοποιεί 100% εξωτερικό καθαρό αέρα, χωρίς να επιτρέπει την ανακύκλωση του εσωτερικού αέρα, καθώς και το σύστημα φιλτραρίσματος HEPA στις ιατρικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο πλοίο.

Η Celestyal Cruises, βραβευμένη επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, ανακοινώνει τη στρατηγική συνεργασία της με την AtmosAir Solutions, την εταιρεία καθαρισμού αέρα εσωτερικών χώρων, η οποία παρέχει καθαρή, οικολογική τεχνολογία εξαερισμού και απευθύνεται στον κλάδο της φιλοξενίας και του τουρισμού. Μέσω αυτής της συνεργασίας, η Celestyal Cruises βελτιώνει τα ήδη αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας που τηρεί, αναβαθμίζοντας το σύστημα κλιματισμού HVAC του πλοίου, το οποίο χρησιμοποιεί 100% εξωτερικό καθαρό αέρα, χωρίς να επιτρέπει την ανακύκλωση του εσωτερικού αέρα, καθώς και το σύστημα φιλτραρίσματος HEPA στις ιατρικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο πλοίο. Τα συστήματα κλιματισμού HVAC της Celestyal Cruises χρησιμοποιούν, ήδη, την τελευταία τεχνολογία BPI της AtmosAir, η οποία στοχεύει στη βελτίωση της αίσθησης ευεξίας τόσο των ταξιδιωτών, όσο και του πληρώματος, καταστέλλοντας τους μικροοργανισμούς, καθώς και τους παθογόνους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των ιών, των βακτηρίων και της μούχλας, ενώ παράλληλα περιορίζουν τις οσμές αλλά και τις πτητικές οργανικές ενώσεις σε συγκεκριμένα επιτρεπτά όρια (Volatile Organic Compounds – VOCs). Η τεχνολογία BPI συνδράμει αποτελεσματικά στην προστασία από την εξάπλωση του κορονοϊού στον αέρα και στις επιφάνειες. 
 
Το εργαστήριο Microchem, ένα από τα κορυφαία εργαστήρια στο κόσμο που ειδικεύεται στη δοκιμή προϊόντων απολύμανσης που έχουν καταχωρηθεί στην Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος (EPA,) καθώς και στον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ, επιβεβαίωσε κατόπιν ελέγχων, πως η παρουσία του κορονοϊού μειώθηκε κατά 99,92% σε κλειστό χώρο εντός 30 λεπτών από τη λειτουργία της τεχνολογίας AtmosAir Solutions BPI. Η κατοχυρωμένη με πατέντα τεχνολογία BPI (bi-polar ionization) της AtmosAir συμβάλλει στην ευεξία, μειώνει το λειτουργικό κόστος των συστημάτων, ενώ η απολυμαντική λειτουργία του συστήματος απομακρύνει τους ατμοσφαιρικούς και επιφανειακούς ρύπους από τους εσωτερικούς χώρους. 
 
celestyal cruises
 
Η υγεία και η ασφάλεια των επιβατών μας, του πληρώματος και των προορισμών που επισκεπτόμαστε είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Ενισχύουμε διαρκώς τα μέτρα προστασίας, ώστε να διασφαλίσουμε την υγεία όλων των επιβαινόντων. Η αποδεδειγμένη τεχνολογία καθαρισμού αέρα της AtmosAir συνιστά ένα επιπλέον μέτρο προστασίας που παρέχουμε, ώστε να προσφέρουμε σε όλους ένα επιπλέον επίπεδο άνεσης και ασφάλειας“, δηλώνει ο διευθύνων σύμβουλος της Celestyal Cruises, κ. Κρις Θεοφιλίδης. 
 
Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με την Celestyal Cruises”, ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της AtmosAir Solutions, κ. Steve Levine. “Η ασφάλεια και η υγεία όλων είναι η βασική παράμετρος για την ανάκτηση της εμπιστοσύνης σε ολόκληρο τον κλάδο της κρουαζιέρας. Η τεχνολογία εξαερισμού των εσωτερικών χώρων αποτελεί ένα επιπλέον μέτρο προστασίας, παρέχοντας στους πελάτες της Celestyal Cruises εμπιστοσύνη για τον αέρα που εισπνέουν.” 
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024