Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΌ,τι χρειάζεται να γνωρίζουν οι νέοι για τον τρόπο αξιοποίησης του Freedom Pass μέσω της AEGEAN
Αεροπορικές εταιρείες

Ό,τι χρειάζεται να γνωρίζουν οι νέοι για τον τρόπο αξιοποίησης του Freedom Pass μέσω της AEGEAN

Ακόμα πιο κοντά στο ταξίδι έρχονται οι νέοι 18 έως 25 ετών που θα έχουν εμβολιασθεί και αποκτήσει Freedom Pass έως 31/8/2021.

Η διάθεση των προπληρωμένων καρτών Freedom Pass, αξίας 150€, ξεκίνησε και η AEGEAN ανακοινώνει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο αξιοποίησης της παροχής της ώστε να διευκολύνει τους νέους να ταξιδέψουν ξανά.
 
Υπενθυμίζεται πως για τους νέους 18 έως 25 ετών που θα έχουν εμβολιασθεί και αποκτήσει Freedom Pass έως τις 31/8/2021, η AEGEAN έχει ήδη ανακοινώσει ότι για κάθε ένα ευρώ που χρησιμοποιείται για την αγορά εισιτηρίου προσθέτει ένα ευρώ ακόμη, διπλασιάζοντας έτσι την αξία του.
 
Ειδικότερα, εισάγοντας τον εκπτωτικό κωδικό «FREEDOMPASS» στο www.aegeanair.com οι δικαιούχοι μπορούν να προχωρήσουν στην έκδοση των εισιτηρίων τους για όλα τα δρομολόγια εσωτερικού ή εξωτερικού που εκτελούνται από το δίκτυο της AEGEAN και της Olympic Air ή και στην αγορά επιπλέον υπηρεσιών (θέση, αποσκευή, αθλητικός εξοπλισμός, κατοικίδιο, Fast Track), και να επωφεληθούν από την παροχή της AEGEAN για να πραγματοποιήσουν τα ταξίδια τους από 1 Σεπτεμβρίου 2021 μέχρι και 30 Ιουνίου 2022. Η έκπτωση εμφανίζεται στο καλάθι αγορών και η πληρωμή γίνεται μέσω της κάρτας Freedom Pass, ενώ αντίστοιχη διαδικασία ισχύει και για τις κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων που θα πραγματοποιηθούν μέσω ταξιδιωτικών γραφείων στην Ελλάδα.
 
Με τον τρόπο αυτό, η AEGEAN στηρίζει τους νέους καθώς τους διευκολύνει να σχεδιάσουν και να απολαύσουν το επόμενο ταξίδι τους, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην εθνική προσπάθεια για επιστροφή στην κανονικότητα μέσω του εμβολιαστικού προγράμματος.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024