Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΕπίσκεψη δημοσιογράφου της γερμανικής εφημερίδας Tagesspiegel στην Τήνο
Περιφέρεια

Επίσκεψη δημοσιογράφου της γερμανικής εφημερίδας Tagesspiegel στην Τήνο

Τον δημοσιογράφο καλωσόρισε η αντιδήμαρχος τουρισμού κυρία Ευγενία Αλοιμόνου που μεταξύ άλλων του πρότεινε να κατεβάσει στο κινητό του τη νέα εφαρμογή του ψηφιακού ξεναγού που αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο που προσφέρει ανεξαρτησία στην εξερεύνηση και αποφυγή από τον συγχρωτισμό.

Την Τήνο επισκέφθηκε ο έγκριτος δημοσιογράφος της εφημερίδας Tagesspiegel του Βερολίνου, Ulf Lippitz, για να γνωρίσει την ανεξερεύνητη, αυθεντική και ιδιαίτερη ομορφιά του νησιού. Το ταξίδι υλοποιήθηκε σε συνεργασία του Δήμου Τήνου και του ΕΟΤ Γερμανίας.
 
Τον δημοσιογράφο καλωσόρισε η αντιδήμαρχος τουρισμού κυρία Ευγενία Αλοιμόνου που μεταξύ άλλων του πρότεινε να κατεβάσει στο κινητό του τη νέα εφαρμογή του ψηφιακού ξεναγού που αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο που προσφέρει ανεξαρτησία στην εξερεύνηση και αποφυγή από τον συγχρωτισμό.
 
Κατά τη διάρκεια της τετραήμερης παραμονής του, τον κύριο Lippitz συνόδευσε η Μαρία Τζάννου (THE STORY TAILORS) σύμβουλος τουριστικής επικοινωνίας του Δήμου. Μέσα από ένα πρόγραμμα πλούσιο σε εμπειρίες, ο δημοσιογράφος γνώρισε τα γραφικά χωριά και θαύμασε τα έργα μαρμαροτεχνίας που κοσμούν τις πλατείες, τα σοκάκια και τα υπέρθυρα των σπιτιών, ξεναγήθηκε στον Πύργο, το κέντρο της μαρμαροτεχνίας, μίλησε με τους μαρμαρογλύπτες, εντυπωσιάστηκε από τους περιστερώνες και γεύτηκε τα τοπικά προϊόντα ενώ είχε την ευκαιρία να συμμετέχει σε εμπειρία οινογευσίας στο ιδιαίτερο τοπίο του Βωλάξ.  
 
Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε με τη συνεργασία του Δήμου και των επαγγελματιών του νησιού. Η κυρία Αλοιμόνου, τόνισε ότι “είναι σημαντικό, αυτή την περίοδο που γίνεται προσπάθεια ανάκαμψης από τις επιπτώσεις της πανδημίας, να εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για την ανάδειξη της Τήνου, ανοίγοντας την βεντάλια ενός μοναδικού μπουκέτου διακοπών που συνδυάζει τη χαλάρωση, με ιδιαίτερες εμπειρίες και διασκέδαση. Η γερμανική αγορά είναι σημαντική και η φιλοξενία του κ. Lippitz πιστεύουμε ότι θα ενισχύσει την εικόνα του νησιού μας, καθιστώντας το ελκυστικό προορισμό. Επιπλέον, θέλοντας να ευχαριστήσουμε τους επαγγελματίες που προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους θα υλοποιήσουμε ένα πλάνο προβολής τους μέσα από τους τουριστικούς λογαριασμούς του Δήμου στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το ίδιο πλάνο θα ισχύσει για όλες τις δημοσιογραφικές επισκέψεις κατά τη διάρκεια του έτους“.
 
Ο Δήμος Τήνου ευχαριστεί ιδιαίτερα τον ΕΟΤ Γερμανίας, τον κ. Κωνσταντίνο Ζήκο, αναπλ. γενικό γραμματέα του ΕΟΤ καθώς και τις παρακάτω εταιρείες: Mr & Ms White Tinos Boutique Resort, Golden Beach Hotel & Apartments, Ξενοδοχείο Αίγλη 1876, Σαν τ’Αλάτι, Μαραθιά, Μικρό Καράβι, Ορίζοντας, Athmar Tinos, Μουσείο Μαρμαροτεχνίας ΠΙΟΠ, Vidalis Rent a Car, Trippy.gr, Volacus Wine, Tinos Tours και τον Όμιλο MTC GROUP.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024