Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΓ. Πλακιωτάκης: 'Την τελευταία εβδομάδα δεν επετράπη η επιβίβαση σε πάνω από 4.500 άτομα'
Υπουργείο Ναυτιλίας

Γ. Πλακιωτάκης: 'Την τελευταία εβδομάδα δεν επετράπη η επιβίβαση σε πάνω από 4.500 άτομα'

Οι έλεγχοι από τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος είναι πλήρεις και πραγματοποιούνται με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης στο παλίσιο της σημερινής επίσκεψής του στο λιμάνι του Πειραιά.

Το λιμάνι του Πειραιά και συγκεκριμένα την πύλη Ε9 επισκέφθηκε το πρωί ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, στο πλαίσιο των εφαρμογής των υγειονομικών μέτρων από τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
 
Η προσπάθεια για ασφαλή ταξίδια με πλοίο συνεχίζεται και θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση“, δήλωσε ο κ. Πλακιωτάκης και συνέχισε: “Οι έλεγχοι από τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος είναι πλήρεις και πραγματοποιούνται με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Την τελευταία εβδομάδα δυστυχώς δεν επετράπη η επιβίβαση σε πάνω από 4.500 άτομα“.
 
Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, απευθυνόμενος στο επιβατικό κοινό, ζήτησε για ακόμη μια φορά τη συνεργασία τους: “Ζητώ και πάλι τη συνεργασία των επιβατών. Την παρουσία τους μιάμιση ώρα πριν την αναχώρηση του πλοίου τους, με όλα τα απαραίτητα έγγραφα, αλλά και την τήρηση των μέτρων προστασίας στη διάρκεια του ταξιδιού. Προστατεύουμε τον εαυτό μας, ταξιδεύουμε με ασφάλεια, χαιρόμαστε το καλοκαίρι
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024