Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Nikki Beach Resort & Spa Santorini γιορτάζει τα 3 χρόνια λειτουργίας του
Ξενοδοχεία

Το Nikki Beach Resort & Spa Santorini γιορτάζει τα 3 χρόνια λειτουργίας του

Εμπνευσμένο από τα χρώματα, την απλότητα, την σαγηνευτική ομορφιά της Σαντορίνης, καθώς επίσης και την αίσθηση της ανεπιτήδευτης πολυτέλειας, το ξενοδοχείο έχει αναδειχθεί σε σημείο αναφοράς με παγκόσμια φήμη καθώς το προτιμούν άτομα από το διεθνές τζετ σετ.

Οι τόνοι θα είναι γήινοι αλλά η διάθεση “απογειωτική” στο event που διοργανώνει το πολυτελές Nikki Beach Resort & Spa Santorini για τον εορτασμό των τριών χρόνων λειτουργίας του, το Σάββατο στις 7 Αυγούστου 2021 από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα.
Μια εορταστική επέτειος γεννεθλίων στην ειδυλλιακή Σαντορίνη όπου το μόνο δώρο που χρειάζεται είναι αυτό που θα κάνετε εσείς στον εαυτό σας: Μια απόδραση από την κουραστική καθημερινότητα στο ασφαλές περιβάλλον του Nikki Beach Resort & Spa Santorini για να γιορτάσετε με άφθονη σαμπάνια Perrier Jouët και πολλή μουσική από την ταλαντούχο DJ, Mademoiselle Sabah.
“Αγκαλιάζοντας” μια από τις πιο μαγευτικές παραλίες της Σαντορίνης, το Nikki Beach Resort & Spa, προσφέρει στους επισκέπτες του 62 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, ένα κομψό beach club, εστιατόρια για απαιτητικούς ουρανίσκους, υπηρεσίες ευεξίας και περιποίησης στο Tone Gym by Eleni Petroulaki & Nikki Spa, σε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα. Εμπνευσμένο από τα χρώματα, την απλότητα, την σαγηνευτική ομορφιά της Σαντορίνης, καθώς επίσης και την αίσθηση της ανεπιτήδευτης πολυτέλειας, έχει αναδειχθεί σε σημείο αναφοράς με παγκόσμια φήμη καθώς το προτιμούν άτομα από το διεθνές τζετ σετ.
Το Nikki Beach Resort & Spa Santorini εντάσσει μέσα στην εμπειρία διαμονής τα στοιχεία της μουσικής, της μόδας, της γαστρονομίας, της διασκέδασης και των τεχνών. Δεν αποτελεί απλώς ένα μέρος διαμονής αλλά μία μοναδική εμπειρία όπου η απλότητα συναντά την πολυτέλεια. Καταφθάνοντας κάθε επισκέπτης στο ξενοδοχείο αισθάνεται τα θετικά vibes που αποπνέει όλη η ομάδα του προσωπικού, που καλεί τους επισκέπτες να γιορτάσουν τη ζωή, ένα moto που εκφράζει απόλυτα την ατμόσφαιρα και τη φιλοσοφία του ξενοδοχείου.
Το πολυτελές 5-άστερο Nikki Beach Resort & Spa Santorini βρίσκεται σε μια από τις πιο ονειρικές παραλίες, τον Μονόλιθο, στο ανατολικό τμήμα της Σαντορίνης, προσφέροντας εκπληκτική θέα στο Αιγαίο και εύκολη πρόσβαση στην αρχαία Θήρα, την Οία, τα Φηρά και το αεροδρόμιο, ενώ σου δίνει τη δυνατότητα να περπατήσεις στη φημισμένη ηφαιστειογενή μαύρη γκρίζα άμμο στην παραλία Μονόλιθου της Σαντορίνης και να κολυμπήσεις στα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου.
Υπάρχουν 9 διαφορετικές επιλογές δωματίων είτε με θέα στη θάλασσα, είτε στην πισίνα και στον κήπο. Το ύφος των δωματίων χαρακτηρίζεται από μίνιμαλ διάθεση με καθαρές λευκές και γαλάζιες γραμμές καθώς και λεπτομέρειες με ξύλινες κατασκευές. Μέσα στα ξεχωριστά αυτά δωμάτια είναι και οι Ultra σουίτες οι οποίες συνδυάζουν, εκτός από ιδιωτική πισίνα, κήπους και βεράντες, ανεμπόδιστη θέα στη μαγευτική νοτιοανατολική ακτή της Σαντορίνης.
Επιλέξτε ένα από τα εορταστικά πακέτα και ζήστε παρέα αυτήν την ξεχωριστή στιγμή, να φωτογραφηθείτε σε ένα περιβάλλον γεμάτο λουλούδια και δημιουργικά design στα χρώματα της τερακότα και σε “συνομιλία” με τον χορηγό της εκδήλωσης Perrier Jouët.

Οι καλεσμένοι θα μπορούν να απολαύσουν το signature 3rd Anniversary cocktail “Volcanic berries” και το signature 3rd Anniversary sweet “Lemon mousse” που έχουν φτιαχτεί ειδικά για την συγκεκριμένη εκδήλωση, στο Escape Restaurant, ένα μαγευτικό εστιατόριο όπου η παραδοσιακή ελληνική κουζίνα συνδυάζεται με μοναδικές περουβιανές συνταγές και δημιουργούν το τέλειο σκηνικό για μια αξέχαστη καλοκαιρινή νύχτα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024