Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Ηλεκτρικός σταθμός φόρτισης ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων στο Kipi Suites

Τατιάνα Ρόκου - 26 Ιούλιος 2021, 10:40

Το ξενοδοχείο είναι ήδη εξοπλισμένο με σύγχρονα συστήματα εξοικονόμησης νερού και καταναλώνει αποκλειστικά πράσινη ενέργεια, προσφέροντας φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις για διάφορες ανέσεις.


H αλυσίδα boutique ξενοδοχείων Aria Hotels, σε συνεργασία με την EV Loader, προέβη στην εγκατάσταση ενός ηλεκτρικού σταθμού φόρτισης
ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων, στο ξενοδοχείο Kipi Suites, που βρίσκεται στο Ζαγόρι στην καρδιά της Ηπείρου, σε ένα μαγευτικό φυσικό περιβάλλον που αποτελείται από βουνά, κοιλάδες και ποτάμια.

Το ξενοδοχείο που είναι ήδη εξοπλισμένο με σύγχρονα συστήματα εξοικονόμησης νερού, καταναλώνει αποκλειστικά πράσινη ενέργεια, προσφέροντας φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις για διάφορες ανέσεις όπως λευκά είδη και προϊόντα καθαρισμού. Παράλληλα, έχουν εγκατασταθεί φωτοβολταϊκά πάνελ για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.Με τις τελευταίες αυτές ενέργειες που προστέθηκαν στον ήδη φιλικό προς το περιβάλλον σχεδιασμό του ξενοδοχείου, οι επιπλέον βιώσιμες τουριστικές πρωτοβουλίες, όπως η εγκατάσταση του σταθμού φόρτισης, επιβεβαιώνουν την προσφορά των Aria Hotels στο οικολογικό, ελληνικό τουριστικό προϊόν.

Το Kipi Suites έχει βασιστεί στον αειφόρο σχεδιασμό και έχει κατασκευαστεί με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, όπως πέτρα και ξύλο. Η πρόσφατη εγκατάσταση του σταθμού φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων, έγινε σε συνεργασία με την EV Loader. Ο σταθμός είναι διαθέσιμος για κρατήσεις στο evloader.com και μέσω της εφαρμογής της EV Loader.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top