Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤα Cactus Hotels παρουσιάζουν την έκθεση βιωσιμότητας για τα έτη 2019-2020
Ξενοδοχεία

Τα Cactus Hotels παρουσιάζουν την έκθεση βιωσιμότητας για τα έτη 2019-2020

Τα τελευταία 5 χρόνια η επιχείρηση έχει αποσπάσει μια σειρά βραβείων τοπικού, εθνικού, αλλά και παγκόσμιου χαρακτήρα, για την ιδιαίτερη συμβολή της στην προστασία του περιβάλλοντος, την εξυπηρέτηση των πελατών, καθώς και τις παρεχόμενες υπηρεσίες της.

Τα Cactus Hotels, ιδιοκτησίας κ. Νίκου Χαλκιαδάκη έδωσαν στη δημοσιότητα την έκθεση βιωσιμότητας, η οποία αφορά τα έτη 2019-2020 και η οποία αποτελεί μια συλλογική καταγραφή όλων των δράσεων κοινωνικής ευθύνης των Cactus Royal 5*, Cactus Beach 4*, Cactus Bay 4* και Cactus Mare 5*.

“Διανύοντας μια αρκετά δύσκολη και δοκιμαστική περίοδο κυρίως για τον κλάδο του τουρισμού, είναι ευκαιρία να υιοθετήσουμε νέες δεσμεύσεις απέναντι στην βιωσιμότητα και να αντιμετωπίσουμε νέες προκλήσεις”, τόνισε ο κ. Χαλκιαδάκης – και συνεχίζει: “Αποστολή μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας πάντα σύμφωνα με τις πολιτικές μας που αναφέρονται στο περιβάλλον, την τοπική κοινότητα, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την εθνική κληρονομιά”.

Η επιχείρηση Θεόφιλος Χαλκιαδάκης ΑΕ – Cactus Hotels δραστηριοποιείται στον κλάδο της φιλοξενίας από το 1980. Η ισχυρή επενδυτική δραστηριότητα της οικογενειακής επιχείρησης συμβάλλει σημαντικά στην περαιτέρω αύξηση της απασχόλησης, καθώς υπολογίζεται ότι τα Cactus Hotels απασχολούν περίπου 370 εργαζόμενους. Επίσης, η επιλογή τοπικών προμηθευτών και παραγωγών είναι ένα γνωστό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχείρησης, συμβάλλοντας έτσι περισσότερο στην οικονομική ενίσχυση της τοπικής κοινότητας.

Προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία τύπων καταλυμάτων, τα Cactus Hotels είναι τα:

  • Cactus Royal Spa & Resort 5*: το ιδανικό μέρος για διαμονή για τις διακοπές σας με τους συνεργάτες ή τους φίλους σας. Αποτελείται από 161 δωμάτια, 16 σουίτες, πλήρως εξοπλισμένα, τα εστιατόρια “Philoxenia” και “Elia” το κεντρικό μπαρ “Notos”, το μπαρ της πισίνας “Eros” και το καφέ “Petrino”. Διαθέτει 3 εξωτερικές πισίνες και 1 εσωτερική πισίνα, πολυτελές κέντρο σπα και πλήρως εξοπλισμένο
  • γυμναστήριο.
  • Cactus Beach Hotel 4* & Cactus Village 4*: περιμένουν να εξερευνηθούν από επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Είναι το ιδανικό μέρος για να μείνετε για τις οικογενειακές σας διακοπές. Διαθέτει 3 πισίνες, 3 εστιατόρια, 3 σνακ μπαρ στην πισίνα, 1 beach bar, καφετέρια, αμμώδη παραλία, συνεδριακές εγκαταστάσεις, ομάδα ψυχαγωγίας, δωρεάν πάρκινγκ, γήπεδο beach volley, μίνι γκολφ, παιδική χαρά και Water Park.
  • Cactus Bay 4*: βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα στη μέση της Σταλίδας στην Κρήτη και τα περισσότερα από τα δωμάτια έχουν θέα στη θάλασσα. Αποτελείται από 36 δωμάτια, 1 πισίνα και 1 μπαρ με υπέροχη θέα στη θάλασσα.
  • Cactus Mare 5*: Ένα νέο ξενοδοχείο πέντε αστέρων με θέα στη θάλασσα. Το Cactus Mare σας προσκαλεί να απολαύσετε μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία. Αποτελείται από 90 δωμάτια και σουίτες, 1 πισίνα, γυμναστήριο και χώρο σπα, ιδιωτική παραλία, 1 πισίνα, 1 beach bar και 1 εστιατόριο.

Η δέσμευση της εταιρείας για διασφάλιση και διατήρηση της βιωσιμότητας είναι απόλυτη και ενισχύεται κάθε χρόνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία 5 χρόνια η επιχείρηση έχει αποσπάσει μια σειρά βραβείων τοπικού, εθνικού, αλλά και παγκόσμιου χαρακτήρα, για την ιδιαίτερη συμβολή της στην προστασία του περιβάλλοντος, την εξυπηρέτηση των πελατών, καθώς και τις παρεχόμενες υπηρεσίες της. Ενδεικτικά αναφέρονται: Travelife, Green Key, Ελληνικό Πρωϊνό, We Do Local, TUI Umwelt Champion, TUI Top Quality Σήμα Κρήτη, Tripadvisor excellence, World Luxury Spa Award 2019, Bravo Sustainability Award, Greek Hospitality Awards, Bizz winner award, Treasures of Greek Tourism, Holidaycheck award.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024