Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑπεβίωσε ο αντιπρόεδρος της ASTA, Bob Duglin
Οργανισμοί

Απεβίωσε ο αντιπρόεδρος της ASTA, Bob Duglin

'Ήταν ένας άνθρωπος που αγάπησε την Ελλάδα και στήριξε τον ελληνικό ουρισμό όσο κανείς, την τελευταία δεκαετία', είπε ο κ. Λεωνίδας Μπαμπάνης, πρόεδρος του ASTA Greece & Cyprus Chapter.

Ο Bob Duglin, αντιπρόεδρος της ASTA Small Business Network, πέθανε την Κυριακή 19 Ιουλίου στο σπίτι του, στο Fort Lauderdale.

Ο Duglin είχε προσχωρήσει στην εταιρεία πριν από περισσότερα από 10 χρόνια, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο, Zane Kerby, όταν προσλήφθηκε από τον Scott Koepf (τότε, πρόεδρο της Εθνικής Ένωσης Επαγγελματικών Ταξιδιωτικών Αντιπροσώπων, τώρα του Δικτύου Μικρών Επιχειρήσεων). Αρχικά, ο Duglin ανέλαβε την οργάνωση των fam trips του National Association of Career Travel Agent.

Σε δήλωσή του, ο Kerby περιέγραψε τον Duglin ως “διαρκή θετικό παράγοντα σε όλες τις πρωτοβουλίες της ASTA” και “πάντα έτοιμο να βοηθήσει”, ειδικά κατά της διάρκεια της πανδημίας.

“Έφυγε ξαφνικά και απρόσμενα, ο φίλος και συνεργάτης, αντιπρόεδρος της ASTA, Bob Duglin. Ένας άνθρωπος που αγάπησε την Ελλάδα και στήριξε τον ελληνικό ουρισμό όσο κανείς, την τελευταία δεκαετία. Η οικογένεια της ASTA έγινε φτωχότερη. Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του… Θα τον θυμόμαστε για πάντα!”, δήλωσε ο κ. Λεωνίδας Μπαμπάνης, πρόεδρος του ASTA Greece & Cyprus Chapter.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024