Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔιόρθωση τεχνικού σφάλματος στον πίνακα απορριφθεισών αιτήσεων δικαιούχων του προγράμματος 'Τουρισμός για Όλους'
Κοινωνικός τουρισμός

Διόρθωση τεχνικού σφάλματος στον πίνακα απορριφθεισών αιτήσεων δικαιούχων του προγράμματος 'Τουρισμός για Όλους'

Η σχετική διόρθωση των Προσωρινών Μητρώων Δικαιούχων και Αποκλειόμενων έγινε χθες και από μέρους του αναδόχου δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι ελήφθησαν όλα τα μέτρα για τη μη επανάληψη ανάλογου ζητήματος στο μέλλον.

Κατόπιν σχετικού ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι στον πίνακα των απορριφθεισών αιτήσεων δικαιούχων του προγράμματος “Τουρισμός για Όλους” υπήρχαν εγγραφές που είχαν γίνει μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος, χωρίς αναγραφή αιτιολογίας απόρριψης. Σε συνέχεια αυτού, οι υπηρεσίες του Υπουργείου, σε συνεργασία με τον ανάδοχο, διερεύνησαν τις σχετικές περιπτώσεις και εντόπισαν ότι σε σύνολο 308.696 εγκριθεισών και 70.888 απορριφθεισών αιτήσεων, λόγω τεχνικού σφάλματος, υπήρξαν 419 περιπτώσεις που έχουν απορριφθεί χωρίς αιτιολογία. Από τον σχετικό έλεγχο προέκυψε ότι 38 από αυτές είναι απορριπτέες και 381 πληρούν τις προϋποθέσεις έγκρισης.

Δεδομένων των ανωτέρω, έλαβε χώρα άμεσα χθες, Τρίτη 27 Ιουλίου, η σχετική διόρθωση των Προσωρινών Μητρώων Δικαιούχων και Αποκλειόμενων και από μέρους του αναδόχου δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι ελήφθησαν όλα τα μέτρα για τη μη επανάληψη ανάλογου ζητήματος στο μέλλον. Οι αιτηθέντες μπορούν να ελέγξουν εκ νέου τα Μητρώα ή/και την προσωρινή κατάσταση της αίτησής τους με σύνδεση στην εφαρμογή και χρήση των προσωπικών τους κωδικών TAXISNET.

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία υποβολής ενστάσεων λήγει σήμερα, Τετάρτη 28 Ιουλίου, στις 23:59.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024