Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προορισμός

Η Kunming συνεχίζει να προωθεί τον διεθνή, υψηλού επιπέδου, ευφυή τουρισμό

Βίκυ Καραντζαβέλου - 29 Ιούλιος 2021, 10:03

Γνωστές τουριστικές και μη επιχειρήσεις από το εσωτερικό και το εξωτερικό, όπως η Paramount Pictures και η Sunac China Holdings Limited έχουν εγκαταστήσει τις δραστηριότητές τους στην πόλη.


Η πόλη Kunming, πρωτεύουσα της επαρχίας Yunnan της νοτιοδυτικής Κίνας, στοχεύει στην ανάπτυξη διεθνούς τουρισμού, με τη χρήση της υψηλής τεχνολογίας, δημιουργώντας ουσιαστικά μια ευφυή τουριστική βιομηχανία τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με το silkroadgreek.gr, ως μία από τις τουριστικές πόλεις του 2020 που επιλέχθηκαν στην τελετή απονομής εθνικού Τουρισμού της Κίνας που πραγματοποιήθηκε στο Πεκίνο τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, η Kunming επικεντρώνεται στην ανάπτυξη βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένης της υγείας, της πολιτιστικής δημιουργικότητας και του τουρισμού, με στόχο την οικοδόμηση ενός περιφερειακού διεθνούς κέντρου.

Προς το παρόν, ορισμένες γνωστές τουριστικές και μη επιχειρήσεις από το εσωτερικό και το εξωτερικό, όπως η Paramount Pictures και η Sunac China Holdings Limited έχουν εγκαταστήσει τις δραστηριότητές τους στην πόλη ενώ μια σειρά από εξαιρετικά μεγάλα συγκροτήματα θαλάσσιου τουρισμού πάγου-χιονιού και μεγάλης κλίμακας αστικά τουριστικά συγκροτήματα έχουν αρχίσει να λειτουργούν.

Εν τω μεταξύ, η Kunming επιταχύνει τη δημιουργία αναδυόμενων υπηρεσιών πολιτιστικού τουρισμού, συμπεριλαμβανομένου του τουρισμού με θέμα την επανάσταση, του νυχτερινού τουρισμού, του τουρισμού υγείας και του τουρισμού έρευνας, και προωθεί την κατασκευή βασικών έργων όπως επιλεγμένα τουριστικά αξιοθέατα και τον έξυπνο τουρισμό, σε μια προσπάθεια να δώσει νέα ώθηση στη βιομηχανία του πολιτιστικού τουρισμού με τα περιφερειακά χαρακτηριστικά του περιοχής.

Φέτος, η Kunming δεσμεύεται να συνεχίσει την εφαρμογή του τριετούς σχεδίου δράσης για τουριστική ανάπτυξη υψηλής ποιότητας. Για παράδειγμα, θα πραγματοποιήσει μεγάλα έργα πολιτιστικού τουρισμού, θα ενσωματωθεί στον κατασκευαστικό τουριστικό κύκλο και την πολιτιστική ζώνη στο Yunnan και θα προωθήσει την ανάπτυξη σύνθετων τουριστικών προϊόντων υγείας.

Ετσι, η πόλη αναμένεται να επιτύχει κατά κεφαλήν δαπάνες εγχώριων τουριστών πάνω από 2.000 γιουάν έως το 2022, με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 20 % στα τουριστικά έσοδα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top