Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προορισμός

Ενθαρρυντικές οι αεροπορικές αφίξεις στην Πάρο, πάρα την αύξηση των κρουμάτων

Τατιάνα Ρόκου - 29 Ιούλιος 2021, 11:57

13.007 επισκέπτες ήρθαν τον Ιούνιο στην Πάρο με αεροπλάνο, ενώ κατά τον αντίστοιχο μήνα του 2019 είχαν επισκεφθεί το νησί αεροπορικώς 16.945 άτομα.


Άκρως ενθαρρυντικά είναι τα στοιχεία και των αεροπορικών αφίξεων στην Πάρο, σε βαθμό να “αγγίζουν” σε σύγκριση τα αντίστοιχα του 2019.

Απόδειξη είναι το γεγονός ότι παρά τη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας και τις επιπτώσεις της στα τουριστικά ταξίδια, το δίμηνο Μαΐου – Ιουνίου 2021 όπου, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, 5.736 άτομα αφίχθησαν αεροπορικώς στο νησί τον Μάιο του 2021, έναντι 8.319 που είχαν φθάσει τον Μάιο του 2019 και 13.007 επισκέπτες ήρθαν τον Ιούνιο με αεροπλάνο, ενώ κατά τον αντίστοιχο μήνα του 2019 είχαν επισκεφθεί το νησί αεροπορικώς 16.945 άτομα.

Σημειώνεται ότι οι παραπάνω αριθμοί αφίξεων αφορούν στους συνολικούς από αέρος επισκέπτες στην Πάρο. Και εκείνους δηλαδή που “πέταξαν” προς
το νησί από το εσωτερικό της χώρας και τις πτήσεις προερχόμενες από το εξωτερικό.

Ο δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος δήλωσε στον ΣΚΑΙ ότι αν και υπάρχουν κάποια κρούσματα, η κατάσταση είναι υπό έλεγχο και ότι τα περιοριστικά μέτρα δε θα αποδώσουν -γι’αυτό είναι κάτι που το νησί δεν επιθυμεί. “Έχουμε εμπιστοσύνη στους επιστήμονες, αλλά βλέπουμε και την πρακτική πλευρά, το κατά πόσο μπορεί να γίνει κάτι και τα αποτελέσματα. Δημιουργείται αρνητικό κλίμα σε όσους θέλουν να επισκεφθούν το νησί”, τόνισε.

Η θετικότητα στην Πάρο υπολογίζεται σε 5,10% σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία του ΕΟΔΥ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top