Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsΗ Autohellas Hertz εμπλουτίζει με eScooters τον ηλεκτροκίνητο στόλο της
Μεταφορές

Η Autohellas Hertz εμπλουτίζει με eScooters τον ηλεκτροκίνητο στόλο της

Τα 100% ηλεκτρικά scooter -τα οχήματα SEAT MÓ eScooter 125- αποτελούν την ιδανική περιβαλλοντικά φιλική λύση μετακίνησης τόσο στην πόλη, όσο και στα νησιά.

Σε μία  κίνηση με περιβαλλοντικό πρόσημο προχώρησε η Autohellas Hertz, ενισχύοντας τον ηλεκτροκίνητο στόλο των βραχυχρόνιων μισθώσεων με μία νέα κατηγορία οχημάτων, τα eScooters που έρχονται να διευρύνουν τις επιλογές ηλεκτροκίνησης σε δημοφιλείς σταθμούς όπως η Αθήνα, η Πάρος και η Μύκονος.

Τα 100% ηλεκτρικά scooter -τα οχήματα SEAT MÓ eScooter 125– προσφέρουν άνεση, εργονομία και πολλαπλές επιλογές που διευκολύνουν σημαντικά την οδηγική εμπειρία. Πιο συγκεκριμένα, παρέχουν δυνατότητα πλήρους φόρτισης της αποσπώμενης μπαταρίας σε οποιαδήποτε συμβατική πρίζα μέσα σε διάστημα 6 ωρών, εξασφαλίζοντας υψηλή αυτονομία έως και 137 χλμ. ενώ επίσης συνδέονται με smartphone για εύκολη παρακολούθηση των λειτουργιών τους. Παράλληλα, με την εξελιγμένη “πράσινη” τεχνολογία τους, επιτυγχάνουν μηδενικές εκπομπές ρύπων, ιδιαίτερα περιορισμένο αποτύπωμα θορύβου, μειωμένη κατανάλωση, αλλά και εξαιρετικές επιδόσεις, αποτελώντας την ιδανική περιβαλλοντικά φιλική λύση μετακίνησης τόσο στην πόλη, όσο και στα νησιά.

Μέσω της πρωτοποριακής τεχνολογίας των eScooters, η Autohellas Hertz μεγιστοποιεί τη συνεισφορά της στην προστασία του περιβάλλοντος, εξασφαλίζοντας μηδενικές εκπομπές ρύπων, ενώ παράλληλα ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη τάση των καταναλωτών για περισσότερο «πράσινες» μετακινήσεις. Τα νέα eScooter εντάσσονται στην επένδυση ύψους 3 εκατ. ευρώ την οποία ολοκλήρωσε πρόσφατα η Autohellas Hertz με στόχο την ενίσχυση του ηλεκτροκίνητου στόλου των βραχυχρόνιας μίσθωσης με διαφορετικά ηλεκτροκίνητα μοντέλα για όλες τις ανάγκες, από το ευέλικτο Fiat 500 BEV έως το κορυφαίο TESLA Model 3. Τη διετία 2019-2020, η Autohellas Hertz επένδυσε 217 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό και την εξέλιξη του στόλου της Μακροχρόνιας Μίσθωσης και της Βραχυχρόνιας Μίσθωσης. Σήμερα, έχοντας πραγματοποιήσει τις περισσότερες αγορές ηλεκτρικών οχημάτων στην Ελλάδα, διαθέτει μία πλήρη σειρά ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων για εταιρείες και ιδιώτες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024