Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΔιεθνής διάκριση για το VSN HUB ως Best Ancient Greek Tourism agency 2021
Τουρισμός και επιχειρηματικότητα

Διεθνής διάκριση για το VSN HUB ως Best Ancient Greek Tourism agency 2021

Το VSN HUB είναι ένας κόμβος Πολιτισμού και Επιχειρηματικότητας. Σκοπός είναι να προάγει τις αξίες της Αρχαίας Ελληνικής Φιλοσοφίας και του Πολιτισμού με συγχρόνους όρους στν χώρο του Business και του Experiential Tourism.

Μια σημαντική διεθνή διάκριση απέσπασε το VSN HUB από τον κορυφαίο εκδοτικό οίκο AI Global Media και το περιοδικό “LUXElife“, στο πλαίσιο των βραβείων LUXElife Travel & Tourism Awards, στην κατηγορία “Best Ancient Greek Tourism agency 2021”, ως τη μοναδική εταιρεία παροχής θεματικού τουρισμού και βιωματικής εμπειρίας μέσα από την αρχαία ελληνική φιλοσοφία και τον πολιτισμό. Είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία που έλαβε αυτή την διάκριση σε παγκόσμιο επίπεδο ανάμεσα σε πολύ ισχυρούς ανταγωνιστές της τουριστικής αγοράς.

Πρόκειται για ένα θεσμό που σκοπό έχει να αναγνωρίσει σε διεθνές επίπεδο όσους είναι αφοσιωμένοι στην παροχή υψηλών υπηρεσιών και προϊόντων στον κλάδο του τουρισμού, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για καταξιωμένες εταιρείες ή startups, το σημαντικό είναι ποιοι έχουν τη δύναμη και την αποφασιστικότητα να ανακάμψουν ισχυρότεροι μετά την παγκόσμια πανδημία.

Το LUXlife Magazine είναι μία πολυτελής έκδοση που ιδρύθηκε το 2015, από τον εκδοτικό οίκο Al Global Media και διανέμεται σε 238.00 αντίτυπα παγκοσμίως. Η θεματολογία του επικεντρώνεται στο luxury lifestyle, με άρθρα για την μόδα, την ομορφιά, την υψηλή γαστρονομία, τον τουρισμό, τα πολυτελή ακίνητα και πολλά άλλα, με ειδήσεις, κριτικές προϊόντων και αναλυτικές πληροφορίες για τις τάσεις, τα χαρακτηριστικά, κ.ά.

Το VSN HUB είναι μια επιχειρηματική δραστηριότητα, που στοχεύει στη βιώσιμη ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και στον βιωματικό-πολιτιστικό τουρισμό, με μοχλό την αρχαία ελληνική φιλοσοφία και τον πολιτισμό. Το VSN HUB είναι ένας κόμβος πολιτισμού και επιχειρηματικότητας. Σκοπός είναι να προάγει τις αξίες της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας και του πολιτισμού με συγχρόνους όρους στον χώρο του Business και του Experiential Tourism. Σύμφωνα με την εταιρεία, “οι αξίες των Ελλήνων αρχαίων φιλοσόφων, όπως η δικαιοσύνη και οι αρετές των ηγετών, όπως η σωφροσύνη, η φρόνηση, η ανδρεία κατά τον Αριστοτέλη, είναι αδιαμφισβήτητα ακρογωνιαίοι λίθοι που καθορίζουν έναν σύγχρονο ηγέτη. Σήμερα περισσότερο από ποτέ επαναπροσδιορίζονται οι ποιότητες και οι αξίες των ηγετών είτε σε επίπεδο κρατών είτε εταιρειών. Η ελληνική αρχαία φιλοσοφία είναι ένα πεδίο – θησαυρός που έχει μείνει αναξιοποίητο στο ευρύ κοινό σε εθνικό επίπεδο. Η αξιοποίηση του στον χώρο του Business μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα του τρόπου σκέψης και συνεπώς λήψης αποφάσεων (change the mindset) στο leadership”.

Στον χώρο του πολιτιστικού τουρισμού η εταιρεία απευθύνεται σε sophisticated travelers με τον μοναδικό σχεδιασμό εμπειριών (Bespoke experiences) σε μουσεία και άλλους χώρους πολιτισμού. Στο σχεδιασμό και την υλοποίηση συμβάλλουν οι ειδικοί, όπως καθηγητές Φιλοσοφίας, αρχαιολόγοι, ιστορικοί, αλλά και Strategists, Marketers, Digital Transformation experts.

Τέλος, μερικά από τα concept που σχεδιάζει είναι βιωματικά σεμινάρια (Experiential workshops), Ανοικτοί Διάλογοι (Open Dialogues), Debates, Φιλοσοφικούς Περιπάτους (Philosophical Walks) και Συμπόσια (Symposiums).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024