Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Υπουργείο Υγείας: Επιστράτευση Κινητών Ομάδων εμβολιασμού στα μεγάλα ξενοδοχεία

Τατιάνα Ρόκου - 02 Αύγουστος 2021, 09:24

Με βάση τον αριθμό, είτε το Υπουργείο Υγείας θα επιστρατεύσει Κινητές Ομάδες για εμβολιασμό του προσωπικού στο χώρο που εργάζεται, είτε θα διευκολυνθεί ο προγραμματισμός των ραντεβού στα εμβολιαστικά κέντρα, τηρώντας με ασφάλεια τα υγειονομικά πρωτόκολλα.


“Όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης”, τονίζει σε άρθρο του στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”, ο υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας “καλούμε τις μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες να επικοινωνήσουν με τους εργαζόμενους τους και να αποστείλουν στις αντίστοιχες Υγειονομικές Περιφέρειες του υπουργείου Υγείας αριθμό εργαζομένων που επιθυμούν να εμβολιαστούν, έτσι ώστε να διευκολύνουμε τον εμβολιασμό τους.

Με βάση τον αριθμό, εμείς είτε θα επιστρατεύσουμε Κινητές Ομάδες για να εμβολιάσουμε το προσωπικό στο χώρο που εργάζεται, είτε θα διευκολύνουμε τον προγραμματισμό των ραντεβού στα εμβολιαστικά κέντρα, τηρώντας φυσικά με ασφάλεια τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Γνωρίζουμε ότι πολλοί εργαζόμενοι στον τουρισμό ενώ θέλουν, δεν πρόλαβαν ή δεν προγραμμάτισαν σωστά τον εμβολιασμό τους, όπως και πολλοί νέοι σε ηλικία εργαζόμενοι”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top