Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΥπουργείο Υγείας: Επιστράτευση Κινητών Ομάδων εμβολιασμού στα μεγάλα ξενοδοχεία
Ξενοδοχία

Υπουργείο Υγείας: Επιστράτευση Κινητών Ομάδων εμβολιασμού στα μεγάλα ξενοδοχεία

Με βάση τον αριθμό, είτε το Υπουργείο Υγείας θα επιστρατεύσει Κινητές Ομάδες για εμβολιασμό του προσωπικού στο χώρο που εργάζεται, είτε θα διευκολυνθεί ο προγραμματισμός των ραντεβού στα εμβολιαστικά κέντρα, τηρώντας με ασφάλεια τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

“Όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης”, τονίζει σε άρθρο του στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”, ο υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας “καλούμε τις μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες να επικοινωνήσουν με τους εργαζόμενους τους και να αποστείλουν στις αντίστοιχες Υγειονομικές Περιφέρειες του υπουργείου Υγείας αριθμό εργαζομένων που επιθυμούν να εμβολιαστούν, έτσι ώστε να διευκολύνουμε τον εμβολιασμό τους.

Με βάση τον αριθμό, εμείς είτε θα επιστρατεύσουμε Κινητές Ομάδες για να εμβολιάσουμε το προσωπικό στο χώρο που εργάζεται, είτε θα διευκολύνουμε τον προγραμματισμό των ραντεβού στα εμβολιαστικά κέντρα, τηρώντας φυσικά με ασφάλεια τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Γνωρίζουμε ότι πολλοί εργαζόμενοι στον τουρισμό ενώ θέλουν, δεν πρόλαβαν ή δεν προγραμμάτισαν σωστά τον εμβολιασμό τους, όπως και πολλοί νέοι σε ηλικία εργαζόμενοι”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024