Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΗ Electrolux Hellas A.E. πιστοποιήθηκε από την TUV Austria Hellas

Η Electrolux Hellas A.E. πιστοποιήθηκε από την TUV Austria Hellas

Η Electrolux Hellas A.E. πιστοποιήθηκε σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο EN ISO 9002:1994 από την TUV Austria Hellas για το ακόλουθο πεδίο εφαρμογής δραστηριοτήτων: ‘Εμπορία και τεχνική υποστήριξη ηλεκτρικών οικιακών […]

Η Electrolux<.> Hellas A.E. πιστοποιήθηκε σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο EN<...> ISO 9002:1994 από την TUV<.> Austria Hellas για το ακόλουθο πεδίο εφαρμογής δραστηριοτήτων: ‘Εμπορία και τεχνική υποστήριξη ηλεκτρικών οικιακών συσκευών ΑEG και Zanussi’.

Οι επιθεωρητές της TUV Austria Hellas διεξήγαγαν επιθεώρηση τόσο στην έδρα της εταιρίας που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη όσο και στο υποκατάστημα των Αθηνών, επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο οργάνωσής της όπως επίσης και τη συμμόρφωση της με τις απαιτήσεις του Προτύπου EN ISO 9002:1994.

Η Electrolux Hellas A.E. είναι θυγατρική εταιρία της πολυεθνικής εταιρίας Electrolux που αποτελεί έναν γίγαντα στην παγκόσμια αγορά των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών, διακινώντας και υποστηρίζοντας τεχνικά τις ηλεκτρικές συσκευές των εταιρειών AEG και Zanussi οι οποίες αποτελούν και θυγατρικές της εταιρίες.

Σύμφωνα με την πολιτική ποιότητας της εταιρίας, η διαρκής δέσμευση του προσωπικού της στην επιτυχημένη εφαρμογή του Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας, η παροχή υπηρεσιών αυστηρών προδιαγραφών προς τους πελάτες της με στόχο την απόλυτη ικανοποίησή τους και η πιστοποίηση της εταιρίας από έναν Φορέα παγκόσμιας εμβέλειας και αναλόγου κύρους αποτελούν πρωταρχική προτεραιότητα της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024