Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιφέρεια

Προσπάθεια για αύξηση των εμβολιασμών και μείωση των κρουσμάτων στην Κρήτη

Βίκυ Καραντζαβέλου - 02 Αύγουστος 2021, 15:08

Η Κρήτη είναι πρώτος προορισμός για τους Γάλλους, όμως για την επόμενη χρονιά υπάρχει επιφύλαξη.


O Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε την 28 Ιουλίου 2021 την μηνιαία ολομέλειά του διαδικτυακά, μέσω zoom.

Αρχικά ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Κουμπαράκης καλωσόρισε κι ευχαρίστησε τα μέλη και τους ομιλητές για την παρουσία τους. Στην ολομέλεια καλεσμένος ήταν ο καθηγητής ιατρικής, λοιμοξιολόγος κ. Γ. Σουρβίνος, ο οποίος ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις της πανδημίας και τόνισε πως πρέπει να γίνει προσπάθεια, ώστε να επιτευχθεί αύξηση των εμβολιασμών και μείωση των κρουσμάτων. Ακολούθησε ενημέρωση απο τον κ. Μανόλη Αμαργιωτάκη για εργασιακά θέματα, νέες νομοθεσίες και συμβάσεις εργασίας.

Έπειτα η Samia Benslimane, General Manager της Thalasso No1, μιλώντας για τη γαλλική αγορά, υπογράμμισε ότι πάντα η Κρήτη είναι πρώτος προορισμός για τους Γάλλους, όμως για την επόμενη χρονιά είναι επιφυλακτική.

Στη συνέχεια έγινε ενημέρωση από τον διοικητή τουριστικής αστυνομίας κ. Ευάγγελο Γαργανουράκη σχετικά με τους ελέγχους που πραγματοποιούνται στα ξενοδοχεία. Ακολούθησε ενημέρωση από τον αερολιμενάρχη κ. Γ. Πλιάκα για τις πτήσεις Ιουλίου και την εξέλιξη της σεζόν που δήλωσε αισιόδοξος βάση των προβλέψεων και της ζήτησης, σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι μέχρι τέλους της σεζόν.

Επίσης έγινε εμπεριστατωμένη ενημέρωση από τον κ. Μανόλη Απλαδενάκη, διευθυντή της TEZTOUR, για τις εξελίξεις και τις κρατήσεις από τις ανατολικές χώρες. Ακολούθως, ο κ. Κουμπαράκης ενημέρωσε τα μέλη σχετικά με τη συνάντησή του με τον υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη και έπειτα εξέφρασε τους λόγους αναβολής των εκλογών του συλλόγου. Επίσης κάλεσε τα μέλη όλων των νομών να δηλώσουν συμμετοχή για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, εκλέκτορες στην ΠΟΔΙΞ, όπως και για μέλη της εφορευτικής επιτροπής.

Στη συνέχεια, έγινε συζήτηση και ενημέρωση των μελών για διάφορα επίκαιρα θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top