Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΗ Celectyal Cruises ολοκληρώνει τα καλοκαιρινά της δρομολόγια στο τέλος Αυγούστου
Κρουαζιέρα

Η Celectyal Cruises ολοκληρώνει τα καλοκαιρινά της δρομολόγια στο τέλος Αυγούστου

Η εταιρεία το φθινόπωρο και το χειμώνα επικεντρώνεται κυρίως στην προσέλκυση επισκεπτών από πιο μακρινές αγορές, όπου αποτελούν την κύρια πηγή επιβατών για τις πιο σύντομες κρουαζιέρες της των τριών ή τεσσάρων διανυκτερεύσεων.

Η Celestyal Cruises πρόκειται να ολοκληρώσει με επιτυχία και βάσει του αρχικού της προγραμματισμού τα ειδικά καλοκαιρινά της δρομολόγια. Πιο συγκεκριμένα, το “Μυθικό Αρχιπέλαγος” με το Celestyal Olympia και το προσαρμοσμένο “Ειδυλλιακό Αιγαίο” με το Celestyal Crystal, θα έχουν ως καταληκτική ημερομηνία για φέτος τις 30 Αυγούστου και τις 28 Αυγούστου αντίστοιχα. Η καλοκαιρινή περίοδος του 2021 αποτέλεσε ένα πρώτο σημαντικό βήμα στη σταδιακή επαναφορά σε μία κανονική περίοδο λειτουργίας μετά από την παρατεταμένη παύση του 2020. Η επιτυχημένη εφαρμογή των ενισχυμένων πρωτοκόλλων υγιεινής και ασφάλειας που συμφωνήθηκαν από κοινού με τις υγειονομικές αρχές και υιοθετήθηκαν από τα μέλη της Διεθνούς Ένωσης Κρουαζιέρας (CLIA) ήταν πραγματικά καθοριστική στο να εξασφαλίσουν μία θετική αλλά και αξέχαστη εμπειρία τόσο για τους φιλοξενούμενούς της όσο και για το πλήρωμα της Celestyal μετά από μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο.

Η εταιρεία το φθινόπωρο και το χειμώνα επικεντρώνεται κυρίως στην προσέλκυση επισκεπτών από πιο μακρινές αγορές, όπου αποτελούν την κύρια πηγή επιβατών για τις πιο σύντομες κρουαζιέρες της των τριών ή τεσσάρων διανυκτερεύσεων. Με τους ισχύοντες ταξιδιωτικούς περιορισμούς και τη συνεχή εξέλιξη και επιβολή επιπρόσθετων περιορισμών που θα ισχύσουν στις περισσότερες αγορές όπου επιλέγουν κρουαζιέρες για αργότερα μέσα στη χρονιά, είναι εμφανές ότι οι ταξιδιώτες είναι λιγότερο πρόθυμοι να ταξιδέψουν το προσεχές φθινόπωρο ή το χειμώνα, κυρίως σε μικρότερης διάρκειας κρουαζιέρες.

Για αυτόν το λόγο, η Celestyal Cruises αποφάσισε να ματαιώσει τις κρουαζιέρες για το φθινόπωρο και το χειμώνα και να επανεκιννήσει τα δρομολόγια της το Μάρτιο 2022 βάσει και του προγράμματος που έχει ανακοινώσει, καθώς διαφαίνεται ότι μέχρι τότε οι συνθήκες θα έχουν επανέλθει σε μία κανονικότητα. Σε αυτό το πλαίσιο, όσοι επιβάτες έχουν καταβάλει το αντίτιμο της κρουαζιέρας και έχουν επηρεαστεί από αυτή την αναστολή των κρουαζιέρων που θα πραγματοποιούνταν εντός του χρονικού διαστήματος Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου του 2021, θα έχουν την επιλογή είτε να λάβουν πλήρη επιστροφή του χρηματικού ποσού που κατέβαλαν, είτε να εξαργυρώσουν τη προκαταβολή τους σε κρουαζιέρες του 2022 ή του 2023, λαμβάνοντας 20% επιπρόσθετη έκπτωση στο επόμενο ταξίδι τους.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024