Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΚαθημερινά δρομολόγια με τον 'Άγιο Γεώργιο' χωρίς αρνητικό τεστ
Θαλάσσιος τουρισμός

Καθημερινά δρομολόγια με τον 'Άγιο Γεώργιο' χωρίς αρνητικό τεστ

Για την επιβίβαση στο καραβάκι μεταξύ Θεσσαλονίκης, Νέων Επιβατών και Περαίας, και αντίστροφα, δεν απαιτείται αρνητικό τεστ PCR ή rapid test ή πιστοποιητικό εμβολίου ή βεβαίωση νόσησης – μόνο η συμπλήρωση του Ερωτηματολογίου Δήλωσης Υγείας πριν από την επιβίβαση.

Ο “Άγιος Γεώργιος”, για όγδοη συνεχή χρονιά, αρμενίζει καθημερινά στα νερά του Θερμαϊκού με προορισμό τις βραβευμένες με “Γαλάζια Σημαία” ακτές της Περαίας και των Νέων Επιβατών του Δήμου Θερμαϊκού. Μάλιστα, αυτές τις ημέρες, ελέω καύσωνα, η θαλάσσια διαδρομή με τον “Άγιο Γεώργιο”, αποτελεί την κατάλληλη και ταυτόχρονα δροσιστική επιλογή για την πρόσβαση σας στις κοντινές παραλίες της Θεσσαλονίκης.

“Ταξιδεύουμε πάντα με γνώμονα την ασφάλεια και τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Απολαύστε καθημερινά την αγαπημένη σας θαλάσσια διαδρομή, προσεγγίζοντας ευχάριστα και άνετα τα παραλιακά θέρετρα της Θεσσαλονίκης αλλά και για όλους εσάς που διαμένετε εκεί και θέλετε να επισκεφτείτε την πόλη”, δηλώνει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Karavaki Thessaloniki Cruises κ. Νίκος Τσαμασλής.

Τα δρομολόγια
Οι αναχωρήσεις με το Karavaki “Άγιος Γεώργιος” είναι καθημερινές, από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και τον Λευκό Πύργο και προορισμό τις παραλίες των Νέων Επιβατών και της Περαίας και αντίστροφα.

Από Θεσσαλονίκη, οι ώρες αναχώρησης είναι:

  • Λιμάνι – 09.30, 12.15, 14.45, 17.15
  • Λευκός Πύργος – 09.45, 12.00, 14.30, 17.00.

Από Νέους Επιβάτες, οι ώρες αναχώρησης είναι:

  • 10.45, 13.15, 15.45, 18.15 και
  • Από Περαία 11.00, 13.30, 16.00, 18.30.

Η έκδοση των εισιτηρίων πραγματοποιείται επάνω στο Karavaki Άγιος Γεώργιος, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, και μπορεί κανείς να πληρώσει με μετρητά. Μάλιστα, όλοι όσοι έχουν προμηθευτεί την κάρτα των 10 διαδρομών κατά την περυσινή σεζόν και δεν την έχουν αξιοποιήσει, έχουν τη δυνατότητα να την εξαργυρώσουν φέτος.

Διευκρινίζεται ότι ισχύει μειωμένο εισιτήριο για παιδιά 6-11 ετών, ΑμεΑ, πολύτεκνους, φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων, γκρουπ. Παιδιά κάτω των 5 ετών, ταξιδεύουν δωρεάν. Σημειώνεται τέλος ότι για την επιβίβαση στο καραβάκι μεταξύ Θεσσαλονίκης, Νέων Επιβατών και Περαίας, και αντίστροφα, δεν απαιτείται αρνητικό τεστ PCR ή rapid test ή πιστοποιητικό εμβολίου ή βεβαίωση νόσησης – μόνο η συμπλήρωση του Ερωτηματολογίου Δήλωσης Υγείας πριν από την επιβίβαση.

Το παραδοσιακό Karavaki Άγιος Γεώργιος, που διαθέτει άνετο σαλόνι και κατάστρωμα, είναι ένα σκαρί μήκους 18 μ., έχει δυο μηχανές 2×180 BHP και ταξιδεύει με 8.5 κόμβους/ώρα. Υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης για ΑμεΑ, με καρότσι ή ηλεκτρικό αμαξίδιο, καθώς ο Άγιος Γεώργιος διαθέτει ειδικό κάθισμα για ΑμεΑ. Επίσης, επιτρέπονται τα ζώα μόνο με λουρί, καθώς και η μεταφορά ποδηλάτων. Η διαδρομή για Περαία και Νέους Επιβάτες διαρκεί 50 λεπτά της ώρας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024