Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Θαλάσσιος τουρισμός

Καθημερινά δρομολόγια με τον 'Άγιο Γεώργιο' χωρίς αρνητικό τεστ

Βίκυ Καραντζαβέλου - 03 Αύγουστος 2021, 13:00

Για την επιβίβαση στο καραβάκι μεταξύ Θεσσαλονίκης, Νέων Επιβατών και Περαίας, και αντίστροφα, δεν απαιτείται αρνητικό τεστ PCR ή rapid test ή πιστοποιητικό εμβολίου ή βεβαίωση νόσησης - μόνο η συμπλήρωση του Ερωτηματολογίου Δήλωσης Υγείας πριν από την επιβίβαση.


Ο “Άγιος Γεώργιος”, για όγδοη συνεχή χρονιά, αρμενίζει καθημερινά στα νερά του Θερμαϊκού με προορισμό τις βραβευμένες με “Γαλάζια Σημαία” ακτές της Περαίας και των Νέων Επιβατών του Δήμου Θερμαϊκού. Μάλιστα, αυτές τις ημέρες, ελέω καύσωνα, η θαλάσσια διαδρομή με τον “Άγιο Γεώργιο”, αποτελεί την κατάλληλη και ταυτόχρονα δροσιστική επιλογή για την πρόσβαση σας στις κοντινές παραλίες της Θεσσαλονίκης.

“Ταξιδεύουμε πάντα με γνώμονα την ασφάλεια και τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Απολαύστε καθημερινά την αγαπημένη σας θαλάσσια διαδρομή, προσεγγίζοντας ευχάριστα και άνετα τα παραλιακά θέρετρα της Θεσσαλονίκης αλλά και για όλους εσάς που διαμένετε εκεί και θέλετε να επισκεφτείτε την πόλη”, δηλώνει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Karavaki Thessaloniki Cruises κ. Νίκος Τσαμασλής.Τα δρομολόγια
Οι αναχωρήσεις με το Karavaki “Άγιος Γεώργιος” είναι καθημερινές, από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και τον Λευκό Πύργο και προορισμό τις παραλίες των Νέων Επιβατών και της Περαίας και αντίστροφα.

Από Θεσσαλονίκη, οι ώρες αναχώρησης είναι:

  • Λιμάνι - 09.30, 12.15, 14.45, 17.15
  • Λευκός Πύργος – 09.45, 12.00, 14.30, 17.00.

Από Νέους Επιβάτες, οι ώρες αναχώρησης είναι:

  • 10.45, 13.15, 15.45, 18.15 και
  • Από Περαία 11.00, 13.30, 16.00, 18.30.

Η έκδοση των εισιτηρίων πραγματοποιείται επάνω στο Karavaki Άγιος Γεώργιος, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, και μπορεί κανείς να πληρώσει με μετρητά. Μάλιστα, όλοι όσοι έχουν προμηθευτεί την κάρτα των 10 διαδρομών κατά την περυσινή σεζόν και δεν την έχουν αξιοποιήσει, έχουν τη δυνατότητα να την εξαργυρώσουν φέτος.

Διευκρινίζεται ότι ισχύει μειωμένο εισιτήριο για παιδιά 6-11 ετών, ΑμεΑ, πολύτεκνους, φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων, γκρουπ. Παιδιά κάτω των 5 ετών, ταξιδεύουν δωρεάν. Σημειώνεται τέλος ότι για την επιβίβαση στο καραβάκι μεταξύ Θεσσαλονίκης, Νέων Επιβατών και Περαίας, και αντίστροφα, δεν απαιτείται αρνητικό τεστ PCR ή rapid test ή πιστοποιητικό εμβολίου ή βεβαίωση νόσησης - μόνο η συμπλήρωση του Ερωτηματολογίου Δήλωσης Υγείας πριν από την επιβίβαση.

Το παραδοσιακό Karavaki Άγιος Γεώργιος, που διαθέτει άνετο σαλόνι και κατάστρωμα, είναι ένα σκαρί μήκους 18 μ., έχει δυο μηχανές 2x180 BHP και ταξιδεύει με 8.5 κόμβους/ώρα. Υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης για ΑμεΑ, με καρότσι ή ηλεκτρικό αμαξίδιο, καθώς ο Άγιος Γεώργιος διαθέτει ειδικό κάθισμα για ΑμεΑ. Επίσης, επιτρέπονται τα ζώα μόνο με λουρί, καθώς και η μεταφορά ποδηλάτων. Η διαδρομή για Περαία και Νέους Επιβάτες διαρκεί 50 λεπτά της ώρας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top