Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο ibis Styles Athens Routes άνοιξε και πάλι τις πόρτες του στις 29 Ιουλίου
Ξενοδοχεία

Το ibis Styles Athens Routes άνοιξε και πάλι τις πόρτες του στις 29 Ιουλίου

Την ίδια στιγμή, το ibis Styles Athens Routes πρεσβεύει μια ισχυρή περιβαλλοντική ηθική, προσφέροντας στους φιλοξενούμενούς τους μια 'πράσινη' επιλογή στο αστικό τοπίο. Επιπλέον, το ξενοδοχείο κατέχει 'Bike Friendly' πιστοποίηση, που σημαίνει ότι οι επισκέπτες μπορούν να εξορμήσουν στην πόλη με ποδήλατο.

Η Accor ανακοινώνει την επανέναρξη λειτουργίας του ibis Styles Athens Routes, ενός 4* design ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας. Τα ibis Styles, κάτω από την “ομπρέλα” της Accor, χαρακτηρίζονται από μια δημιουργική αισθητική και σύγχρονες ανέσεις, αποτελώντας το ιδανικό ορμητήριο για τον σύγχρονο ταξιδιώτη.

Η παράδοση συναντά την καινοτομία, η αρχαία κληρονομιά μια σύγχρονη οπτική και η ελληνική φιλοξενία ένα νέο καινοτόμο κεφάλαιο σε αυτό το μοντέρνο ξενοδοχείο της αθηναϊκής μητρόπολης.

Το design βρίσκεται στο επίκεντρο του ibis Styles Athens Routes. Αποτίοντας φόρο τιμής στην αναπτυσσόμενη καλλιτεχνική σκηνή της πόλης, το ξενοδοχείο αναδεικνύεται ως ένας κομψός και ταυτόχρονα προσιτός προορισμός για τους επισκέπτες, προσφέροντας το ιδανικό ορμητήριο για να ανακαλύψουν τα αξιοθέατα και τα πιο ενδιαφέροντα σημεία της Αθήνας. Τα 89 δωμάτιά του, το signature business corner, τα μοντέρνας αισθητικής meeting rooms και το fitness center αποτυπώνουν σε κάθε τους γωνιά, ξεχωριστές εκφάνσεις της μοντέρνας Τέχνης και της ελληνικής δημιουργικότητας. Η αρχαία αισθητική προβάλει ανανεωμένη με μια pop-art άποψη καθώς οι επισκέπτες καλούνται να ανακαλύψουν ένα περιβάλλον με ζωηρούς χρωματικούς τόνους και φυσικά μοτίβα, απαλές αποχρώσεις και μοντέρνα επίπλωση.

Την ίδια στιγμή, το ibis Styles Athens Routes πρεσβεύει μια ισχυρή περιβαλλοντική ηθική, προσφέροντας στους φιλοξενούμενούς τους μια “πράσινη” επιλογή στο αστικό τοπίο. Με φιλική προς το περιβάλλον αρχιτεκτονική και ιδιωτικό εσωτερικό χώρο στάθμευσης με φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων, το ibis Styles Athens Routes χρησιμοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες και βιώσιμες εναλλακτικές.

Επιπλέον, το ξενοδοχείο κατέχει “Bike Friendly” πιστοποίηση, που σημαίνει ότι οι επισκέπτες μπορούν να εξορμήσουν στην πόλη με ποδήλατο, υιοθετώντας έναν ευχάριστο, ωφέλιμο για τον οργανισμό και με σεβασμό προς το περιβάλλον τρόπο για να την ανακαλύψουν. Στο ibis Styles Athens Routes είναι επίσης καλοδεχούμενα και τα κατοικίδια, κάνοντας τους επισκέπτες να το βλέπουν σαν το δεύτερο σπίτι τους.

Το ibis Styles Athens Routes αφουγκράζεται με έναν μοναδικό τρόπο τον κοσμοπολίτικο παλμό της Αθήνας. Έχοντας ως βάση τους το ξενοδοχείο, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να εξερευνήσουν το ένδοξο παρελθόν της και το συναρπαστικό μέλλον της, καθώς το Μουσείο της Ακρόπολης βρίσκεται σε
απόσταση μόλις 16′ με τα πόδια, αλλά και το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης μόλις 13’ μακριά. Την ίδια στιγμή η εγγύτητα του στον σταθμό του Μετρό Άγιος Ιωάννης (300 μ.) προσφέρει μια εξαιρετική σύνδεση με ένα πλήθος αξιοθέατων και πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Η έμπειρη ομάδα του ibis Styles Athens Routes βρίσκεται στη διάθεση του επισκέπτη για να προτείνει και να οργανώσει απαράμιλλες εξορμήσεις στην πόλη και να τον καλωσορίζει κάθε φορά στο νέο του αγαπημένο αστικό “καταφύγιο”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024