Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Στοχευμένες παρεμβάσεις του Metaxa Hospitality Group για την προστασία εργαζομένων, επισκεπτών και του τουρισμού

Βίκυ Καραντζαβέλου - 03 Αύγουστος 2021, 16:10

Ο όμιλος προσφέρει κίνητρο επιβράβευσης 200 ευρώ σε όσους έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον μία δόση έως τις 5 Αυγούστου.


Με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους τους εργαζομένους, τους επισκέπτες των ξενοδοχείων του και την κοινωνία, το Metaxa Hospitality Group, υποστηρίζοντας την προσπάθεια προστασίας του τουρισμού, συμμετέχει με κάθε τρόπο στη μεγάλη εθνική εκστρατεία εμβολιασμού.

Για το λόγο αυτό, υιοθετεί τρεις στοχευμένες παρεμβάσεις για τους εργαζομένους του.

  • Πρωτίστως, προσφέρει κίνητρο επιβράβευσης 200 ευρώ σε όσους έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον μία δόση έως τις 5 Αυγούστου.
  • Επιπλέον, οργανώνει δωρεάν ενημερωτικές διαδικτυακές συζητήσεις, με ειδικούς στα θέματα υγείας, με στόχο να παρέχει επιστημονική και εμπεριστατωμένη πληροφόρηση προς τους ανθρώπους του και για να τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τυχόν ανησυχίες που μπορεί να έχουν.
  • Τέλος, με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμβολή στην προστασία του τουρισμού και πάντα σε ευθυγράμμιση με τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις, το Metaxa Hospitality Group πραγματοποιεί δύο ελέγχους την εβδομάδα σε όλους τους εργαζόμενους που δεν έχουν ενεργό πιστοποιητικό εμβολιασμού, καλύπτοντας το κόστος για όσους έχουν προβεί σε τουλάχιστον μία δόση εμβολιασμού, ως ένδειξη συμπαράστασης και σεβασμού για τη συνεισφορά τους.

“Το Metaxa Hospitality Group, με σεβασμό στους ανθρώπους, είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια που θα προστατεύσει τους εργαζόμενους, τους επισκέπτες και συνολικά το τουριστικό προϊόν της χώρας. Έτσι, ο Όμιλος υιοθετεί πιστά τις νομοθετικές αποφάσεις, σέβεται τις προσωπικές επιθυμίες, αλλά διατηρεί αδιαπραγμάτευτες τις εταιρικές αξίες με τον άνθρωπο στο επίκεντρο”, αναφέρει ο όμιλος.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top