Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤαξιδιωτικές ΟδηγίεςΚΙΝ.ΑΛ.: 'Οι λανθασμένοι χειρισμοί της Κυβέρνησης υπονομεύουν την τουριστική σεζόν'
Τουριστική πολιτική

ΚΙΝ.ΑΛ.: 'Οι λανθασμένοι χειρισμοί της Κυβέρνησης υπονομεύουν την τουριστική σεζόν'

Η αύξηση των μετακινήσεων σε συνδυασμό με τους ελλιπείς ελέγχους, η καλοκαιρινή χαλαρότητα και η επιβράδυνση του εμβολιασμού αποτελούν σημαντικές αιτίες δημιουργίας της σημερινής κατάστασης, που η κυβέρνηση οφείλει να θεραπεύσει, σημειώνει ο υπεύθυνος Τομέα Τουρισμού του Κινήματος Αλλαγής.

“Η χθεσινή οδηγία της Αμερικανικής Πρεσβείας προς τους Αμερικανούς πολίτες για αποφυγή πραγματοποίησης ταξιδιών προς την Ελλάδα λόγω COVID- 19 και η ένταξη της χώρας μας στην υψηλότερη βαθμίδα επικινδυνότητας ‘Επίπεδο 4’, συνιστούν καίριο πλήγμα για τον τουρισμό μας”, αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Γιώργος Φραγγίδης, υπεύθυνος Τομέα Τουρισμού του Κινήματος Αλλαγής.

“Με δεδομένη την κρισιμότητα της αμερικανικής αγοράς για την ελληνική τουριστική οικονομία, η οδηγία αυτή – στην καρδιά μάλιστα της τουριστικής περιόδου – και το ‘κοκκίνισμα’ πολλών νησιών μας δείχνουν ότι ο τρόπος που άνοιξε ο τουρισμός και οι χειρισμοί της κυβέρνησης για άλλη μια φορά είναι προβληματικοί. Η αύξηση των μετακινήσεων σε συνδυασμό με τους ελλιπείς ελέγχους, η καλοκαιρινή χαλαρότητα και η επιβράδυνση του εμβολιασμού αποτελούν σημαντικές αιτίες δημιουργίας της σημερινής κατάστασης, που η κυβέρνηση οφείλει να θεραπεύσει, προκειμένου να αποτραπούν τα χειρότερα. Η τουριστική σεζόν πρέπει να διασωθεί πάση θυσία, με γνώμονα πάντα την προστασία της υγείας των πολιτών”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024