Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροδρόμια

Κλείσιμο του αεροδρομίου Ικαρίας εξαιτίας... ασθένειας του ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας

Τατιάνα Ρόκου - 04 Αύγουστος 2021, 15:26

Το κλείσιμο του αεροδρομίου είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθούν οι τρεις προγραμματισμένες για σήμερα πτήσεις από και προς το νησί.


“Όπως πληροφορούμαστε από ρεπορτάζ του Alterthess, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας προχώρησε σήμερα το πρωί σε αιφνίδιο κλείσιμο του αεροδρομίου Ικαρίας εν μέσω τουριστικής περιόδου εξαιτίας ασθένειας του ενός και μόνο ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας! Αποτέλεσμα, δεκάδες ταξιδιώτες να έχουν εγκλωβιστεί στο νησί με ό,τι αυτό συνεπάγεται!”, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η τομεάρχης Τουρισμού της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης κα Κατερίνα Νοτοπούλου.

Το κλείσιμο του αεροδρομίου είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθούν οι τρεις προγραμματισμένες για σήμερα πτήσεις από και προς το νησί.

“Εν μέσω πανδημίας και κορύφωσης της τουριστικής σεζόν, με ένα υποστελεχωμένο νοσοκομείο, το οποίο στέλνει τα σοβαρά περιστατικά αεροπορικώς σε νοσοκομεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ένα ολόκληρο νησί μένει χωρίς αεροδρόμιο!

Επιτέλους, ας σοβαρευτούν και ας προστατεύσουν τόσο τους ταξιδιώτες όσο και τον ελληνικό τουρισμό που πλήττεται από την κυβερνητική αδιαφορία”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top