Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΒροχή οι ακυρώσεις στην Εύβοια
Προορισμός

Βροχή οι ακυρώσεις στην Εύβοια

Με επιστολή του ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Εύβοιας ανακοινώνει ότι οι καταστροφές από τις πυρκαγιές έχουν ως αποτέλεσμα τεράστιο αριθμό ακυρώσεων και ζητεί να δοθούν αποζημιώσεις και βοήθεια στα καταλύματα που έχουν υποστεί ζημιές.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Εύβοιας κ. Μιλτιάδης Χέλμης έστειλε επιστολή στον προϊστάμενο της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού της Στερεάς Ελλάδας κ. Π. Μάμαλη, ενημερώνοντας τον ότι μετά τις πυρκαγιές ακολουθεί βροχή από ακυρώσεις, όπως είχε σε ρεπορτάζ του χθες δημοσιεύσει και το TravelDailyNews.
 
Συγκεκριμένα αναφέρει ο κ. Χέλμης “Κατόπιν επαφής μου με τα τουριστικά καταλύματα σε περιοχές της Β. Εύβοια η φετινή χρονιά θεωρείται τουριστικά χαμένη. Tα καταλύματα ειδικά, εκείνων που έχουν καταστραφεί είτε τα κτίσματα είτε οι περιβάλλοντες χώροι τους, δεν πρόκειται να λειτουργήσουν καθόλου. Στις υπόλοιπες ξενοδοχειακές μονάδες της Β. Ευβοίας που δεν έχουν υποστεί ζημιές, π.χ. της Αιδηψού γίνονται αθρόες ακυρώσεις και επιστρέφονται οι προκαταβολές των κρατήσεων. Στην υπόλοιπη Εύβοια υπάρχουν και εκεί ακυρώσεις, λιγότερες φυσικά, λόγω του αντικτύπου που έχει δημιουργηθεί από την καταστροφή του βορείου τμήματος.
 
Σαν Ένωση Ξενοδόχων αιτούμεθα να κηρυχθεί όλος ο νομός σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να ληφθούν άμεσα οικονομικά μέτρα, για τα ξενοδοχεία που έχουν υποστεί ζημιές, ώστε να μπορέσουν να ανακατασκευαστούν η να επισκευαστούν, για να μπορέσουν να λειτουργήσουν την επόμενη χρονιά.”
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024