Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Διάκριση από την Skytrax για την Singapore Airlines και τη Scoot

Βίκυ Καραντζαβέλου - 11 Αύγουστος 2021, 10:09

Υψηλή διάκριση έλαβε από την Skytrax η Singapore Airlines και η θυγατρική της Scoot για τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας που τηρούν για τον Covid-19.


Η Singapore Airlines και η Scoot - η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους του Ομίλου της Singapore Airlines - έλαβαν την υψηλότερη βαθμολογία 5 αστέρων από το διεθνή οργανισμό αξιολόγησης αεροπορικών εταιριών Skytrax για τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας που τηρούν για τον Covid-19. Η Scoot είναι ο πρώτος αερομεταφορέας χαμηλού κόστους στον κόσμο που λαμβάνει τη βαθμολογία 5 αστέρων σε αυτήν την κατηγορία από τον Skytrax.
 
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ο Skytrax αξιολόγησε πάνω από 190 πρωτόκολλα ασφάλειας και υγιεινής των Singapore Airlines και Scoot. 
 
Η Singapore Airlines και η Scoot έχουν εφαρμόσει μέτρα ευρείας κλίμακας για την ενίσχυση της υγιεινής και της ασφάλειας των πελατών και του προσωπικού τους και τη διασφάλιση του υψηλότερου επιπέδου φροντίδας, σε όλα τα στάδια του ταξιδιού. Έχουν επίσης εισαγάγει καινοτόμες ψηφιακές λύσεις για να βελτιώσουν την ταξιδιωτική εμπειρία, να μετριάσουν τους κινδύνους μετάδοσης του Covid-19.
 
Ο κ. Lee Lik Hsin, εμπορικός αντιπρόεδρος της Singapore Airlines δήλωσε: “Η Singapore Airlines έχει αναγνωριστεί εδώ και πολύ καιρό για τα κορυφαία προϊόντα της και τη βραβευμένη εξυπηρέτηση πελατών. Σήμερα, τα παγκόσμιας κλάσης πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας αποτελούν επίσης αναπόσπαστο μέρος της δέσμευσής της καθώς σταδιακά ξαναχτίζουμε το δίκτυό μας και καλωσορίζουμε τους πελάτες πίσω στις πτήσεις μας”.
 
Ο κύριος Campbell Wilson, CEO της Scoot, δήλωσε: “Είμαστε υπερήφανοι που αποτελούμε τον πρώτο αερομεταφορέα χαμηλού κόστους στον κόσμο που του απονεμήθηκε η βαθμολογία 5 αστέρων από τη Skytrax. Αυτό το επίτευγμα επιβεβαιώνει τη δέσμευση και τη σκληρή δουλειά των εργαζομένων μας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο και παρέχει στους πελάτες μας πρόσθετη διαβεβαίωση”.|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top