Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΜε επιτυχία η πρώτη προσπάθεια εμβολιασμού στον τουρισμό με κινητή μονάδα από την Περιφέρεια της Κρήτης
Προορισμοί

Με επιτυχία η πρώτη προσπάθεια εμβολιασμού στον τουρισμό με κινητή μονάδα από την Περιφέρεια της Κρήτης

Σε μια προσπάθεια να εμβολιασθούν όσο το δυνατό περισσότεροι εργαζόμενοι στο χώρο του τουρισμού και στα ξενοδοχεία οργανώθηκε από την κινητή Εμβολιαστική Μονάδα της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης μαζικός εμβολιασμός.

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες ο εμβολιασμός 70 εργαζομένων στον ξενοδοχειακό κλάδο, στην τουριστική περιοχή της Χερσονήσου. Η δράση υλοποιήθηκε από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου. Για την διευκόλυνση των εργαζομένων στον τουρισμό, η κινητή εμβολιαστική μονάδα της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, βρέθηκε σε εξωτερικό χώρο του Συνεδριακού Κέντρου του ξενοδοχείου Creta Maris.
 
Η διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της στον πρόεδρο τουριστικών και ταξιδιωτικών πρακτόρων Κρήτης κ. Μιχάλη Βλατάκη για την καθοριστική συμβολή του στην υλοποίηση της εμβολιαστικής δράσης, στα στελέχη της ξενοδοχειακής μονάδας για τη φιλοξενία και τους επαγγελματίες υγείας και καλεί όλους τους εργαζόμενους στον ξενοδοχειακό κλάδο να συμμετάσχουν ενεργά στην προσπάθεια εντατικοποίησης των εμβολιασμών στην Κρήτη.
 
Με σύνθημα ζωής «Μήνυμα Ζωής – Γιορτή Ελευθέριας» συνεχίζουμε την προσπάθεια για την επιτάχυνση της εμβολιαστικής κάλυψης στην Κρήτη. Το εμβόλιο είναι  στα χέρια μας. Όλοι μαζί μπορούμε,” τόνισε χαρακτηριστικά.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024