Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΡόδος: Παρά τα προβλήματα ήδη ξεπέρασε τις περσινές αφίξεις
Προορισμός

Ρόδος: Παρά τα προβλήματα ήδη ξεπέρασε τις περσινές αφίξεις

Το ευχάριστο νέο είναι ότι ξεπέρασε τις αφίξεις του 2020 το νησί της Ρόδου, αλλά για το Σεπτέμβριο υπάρχουν πολλές ακυρώσεις.

Μετά την TUI Βρετανίας που ανακοινώνει ότι η Ρόδος είναι στη δεύτερη θέση της προτίμησης των Βρετανών, και ενθαρρύνει μια από τις μεγαλύτερες αγορές της χώρας από πλευράς τουριστών να επισκεφθεί το νησί, και έτσι να δίνει στιγμές αισιοδοξίας στην τουριστική αγορά της Ρόδου, έρχεται και η ανακοίνωση του αντιδημάρχου τουρισμού, κ. Θανάση Βυρίνη να δώσει θετικά μηνύματα.
 
Συγκεκριμένα, ο αντιδήμαρχος δήλωσε ότι, “Ήδη ξεπεράσαμε τις 600.000 αφίξεις αλλοδαπών επισκεπτών, όσους είχαμε περίπου φιλοξενήσει πέρυσι. Η Ρόδος φιγουράρει πάντα στους τρεις πρώτους προορισμούς με τη μεγαλύτερη ζήτηση και στους επόμενους δύο μήνες δεν αποκλείεται να ξεπεράσουμε το στόχο του ενός εκατομμυρίου επισκεπτών υπό την προϋπόθεση πάντα ότι δεν θα ανακοπεί η πολύ καλή πορεία του τουρισμού λόγω της πανδημίας. Πάντως, το Σεπτέμβριο οι πληρότητες στα καταλύματα πολυτελείας πλησιάζουν στο 92%, ένας δείκτης ο οποίος επιβεβαιώνει την υψηλή ζήτηση της Ρόδου“.
 
Θυμίζουμε όμως ότι μόλις πριν λίγες μέρες οι επαγγελματίες του νησιού δήλωναν ότι έχουν μεγάλο αριθμό ακυρώσεων για τις κρατήσεις του Σεπτεμβρίου.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024