Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΚαμπάνια στον αέρα για τη στήριξη του τουρισμού στην Εύβοια
Προώθηση προορισμού

Καμπάνια στον αέρα για τη στήριξη του τουρισμού στην Εύβοια

Με στόχο την υποστήριξη του τουρισμού στην Εύβοια ξεκίνησε ένα νέο hashtag μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές έτσι ώστε να συνεχίσουν να επισκέπτονται τη περιοχή τουρίστες.

Μια νέα καμπάνια στα social media ξεκίνησε με το hashtag #Support_Tourism_VoriaEvia με στόχο την στήριξη του τουρισμού της Εύβοιας μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές. Είναι πολύ σημαντικό αυτή τη στιγμή να στηριχθεί ο τουρισμός στην περιοχή.
 
Παρά τις δυσκολίες πηγές αναφέρουν στο TravelDailyNews ότι οι Ισραηλινοί τουρίστες δήλωσαν μέσω των τουριστικών γραφείων ότι θα συνεχίσουν να επισκέπτονται το νησί μιας και γνωρίζουν πολύ καλά ότι όταν συμβαίνουν περιβαλλοντικές καταστροφές η επόμενη μέρα που τα μέρη ερημώνουν από τουρισμό είναι η πιο δύσκολη. 
 
Θυμόμαστε επίσης και την έκκληση που έκανε η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης όταν το 2004 το καταστρεπτικό τσουνάμι κτύπησε τις ακτές της χώρας. Η τουριστική ερήμωση ήταν το μεγαλύτερο πλήγμα μετά από αυτό του τσουνάμι. 
 
Αυτό δεν πρέπει να συμβεί και στην Εύβοια, και γιαυτό το λόγο και το hashtag #Support_Tourism_VoriaEvia προσπαθεί να υποβοηθήσει τον τουρισμό. 
 
Μέσα από τις σελίδες μας μπορείτε να δείτε και να επιλέξετε ανάμεσα από ξενοδοχεία, studios και ενοικιαζόμενα δωμάτια για να ξεκινήσετε τις διακοπές σας. Σας προτείνουμε να γνωρίσετε το μαγευτικό Πευκί, την Αιδηψό με τα ιαματικά νερά και τα Spa, τον Αγιόκαμπο, το Νέος Πύργος, τα Βασιλικά, τα Γιάλτρα, τα πανέμορφα Ήλια, τις Ροβιές και την γραφική μας Λίμνη”, αναφέρουν. “Επισκεφτείτε τα μοναστήρια στη Βόρεια Εύβοια, δείτε τα αξιοθέατα και τις διαδρομές, ανακαλύψτε ανάμεσα από 40+ παραλίες τις καλύτερες και απολαύστε μέσα από έναν πλούσιο κατάλογο ξενοδοχείων, ενοικιαζόμενων δωματίων και studios μπορείτε να βρείτε καταλύματα σε προσφορά και σε ιδιαίτερα καλές τιμές μέσα από πακέτα διακοπών. Η Εύβοια ήταν και θα είναι πάντα ένας ελκυστικός και προσιτός προορισμός διακοπών ιδανικός για τους νέους αλλά και για οικογένειες…στις πεντακάθαρες θάλασσες“, αναφέρει το voriaevia.gr.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024