Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΑκυρώσεις στην Εύβοια, αλλά γρήγορη αναπλήρωση στην Νότια Εύβοια
Προορισμός

Ακυρώσεις στην Εύβοια, αλλά γρήγορη αναπλήρωση στην Νότια Εύβοια

Ακυρώσεις σε επίπεδο 90% σε όλη την Εύβοια, με κάποια σημάδια αναπλήρωσης στον νότιο τομέα.

Με ολικές ακυρώσεις βαίνει ο τουρισμός της Βόρειας Εύβοιας ακόμα και στην πόλη της Αιδηψού, όπου οι τουρίστες φοβούμενοι τις πυρκαγιές δεν θέλουν να πάνε για διακοπές. Οι ξενοδόχοι αναφέρουν ακυρώσεις της τάξεως του 90% για τη Βόρεια Εύβοια αφού ήδη έχουν καεί πάνω από 500.000 στρέμματα δάσους, προσφέροντας μια γκρίζα εικόνα που κανείς ταξιδιώτης δεν θέλει να βλέπει όταν κάνει διακοπές.
 
Στην Νότια Εύβοια όπως είπε στο TravelDailyNews ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Εύβοιας, Μιλτιάδης Χέλμης, τα πράγματα είναι διαφορετικά: “Υπάρχουν ακυρώσεις αλλά γρήγορα γίνεται αναπλήρωση με νέες κρατήσεις μιας και βρισκόμαστε ήδη στα μέσα Αυγούστου. Όμως και στην Κεντρική Εύβοια υπάρχει ένα θέμα με τις κρατήσεις μιας και αυτή την περίοδο δεν είμαστε γεμάτοι και είναι Δεκαπενταύγουστος. Η περιοχή της Εύβοιας είναι περιοχή last minute οπότε αναμένουμε ότι θα υπάρξουν και κάποιες ακόμα κρατήσεις.
 
Ζητούμενο πλέον είναι να μπορέσουν οι επιχειρηματίες να πάρουν χρήματα και να ξαναφτιάξουν τις επιχειρήσεις τους σε ένα μακροχρόνιο ορίζοντα και μια περίοδο χάριτος για 3 με 4 χρόνια“, ανέφερε ο κ. Χέλμης. 
 
Και τελειώνοντας, έδωσε μεγάλη έμφαση στα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης που πρέπει να βοηθήσουν την περιοχή ώστε να ανακάμψει τουριστικά.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024