Τελευταία νέα
ΑρχικήΞεκινά 1-2 Σεπτεμβρίου η International Confex στο Λονδίνο, με αυστηρά πρωτόκολλα εισόδου
Εκθέσεις

Ξεκινά 1-2 Σεπτεμβρίου η International Confex στο Λονδίνο, με αυστηρά πρωτόκολλα εισόδου

Η International Confex διαθέτει ένα πρόγραμμα συνεδριακών εκδηλώσεων παγκόσμιας κλάσης, με πάνω από 100 ομιλίες που θα πραγματοποιηθούν το διήμερο.

Σε λίγες μέρες (1-2 Σεπτεμβρίου) ξεκινά η διεθνής έκθεση για τον συνεδριακό τουρισμό, τις επαγγελματικές συναντήσεις, τα προγράμματα κινήτρων και τις συναφείς διοργανώσεις International Confex, στο συνεδριακό κέντρο Excel London.

Σύμφωνα με την πλέον πρόσφατη ενημέρωση των διοργανωτών, οι προϋποθέσεις εισόδου στην έκθεση είναι η απόδειξη εμβολιασμού (και με τις δύο δόσεις), εναλλακτικά αρνητικό τεστ τις τελευταίες 48 ώρες ή τεστ αντισωμάτων.

Για 38 χρόνια, η International Confex διατηρεί τη θέση της ως η κορυφαία έκθεση για τον κλάδο των εκδηλώσεων, συγκεντρώνοντας το μεγαλύτερο αριθμό επαγγελματιών του χώρου στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Confex είναι το σημείο όπου οι διοργανωτές εκδηλώσεων ανακαλύπτουν προμηθευτές, χώρους και παρόχους υπηρεσιών για να τους βοηθήσουν να προγραμματίσουν τις μελλοντικές τους εκδηλώσεις, καθώς και να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου τους.

Η International Confex διαθέτει ένα πρόγραμμα συνεδριακών εκδηλώσεων παγκόσμιας κλάσης, με πάνω από 100 ομιλίες που θα πραγματοποιηθούν το διήμερο.

Η International Confex διοργανώνεται από την εταιρεία Mash Media, εκδότρια των Conference News, Exhibition News, Access All Areas, Conference and Meetings World και Exhibition World.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024