Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςH Athens Flying Week επιστρέφει στην Τανάγρα στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου
Εκθέσεις

H Athens Flying Week επιστρέφει στην Τανάγρα στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου

H Athens Flying Week, η μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη της Ελλάδας, επιστρέφει για 9η φορά.

H Athens Flying Week, η μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη της Ελλάδας, επιστρέφει για 9η φορά το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, “πιο δυνατή και πιο εντυπωσιακή από ποτέ”, σύμφωνα με τους διοργανωτές της. Στις δύο μέρες θα μπορέσει κανείς να παρακολουθήσει από απόσταση αναπνοής άσκηση “COMBAT EVAC” από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, διελεύσεις των πτητικών μέσων της Πολεμικής Αεροπορίας, του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού, αλλά και τα πυροσβεστικά Canadair CL-415 και PZL.

Ακόμη, να δει από κοντά τις μοναδικές πτητικές δυνατότητες του γαλλικού Rafale Solo Display, του ελληνικού F-16 Ζευς και του Δανέζικου F-16 Solo Display με τον κατακόκκινο διάκοσμο και των αμερικανικών F-15. Να νιώσει τη συγκίνηση και τη γοητεία της πτήσης ενός αυθεντικού Warbird, του ελληνικού Spitfire και να θαυμάσει τις εντυπωσιακές εναέριες “χορογραφίες” των Patrouille de France και των Saudi Hawks.

Επίσης, η ομάδα της Athens Flying Week εξασφάλισε μοναδικές διελεύσεις και σχηματισμούς για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Παρούσα και η Aegean με το Α320ΝΕΟ, αλλά και η 114 Πτέρυγα Μάχης μαζί με την ΕΑΒ που παρέχουν τις εγκαταστάσεις.

Στη στατική έκθεση θα μπορέσουν οι επισκέπτες να φωτογραφηθούν με το γαλλικό Rafale, τα Tornado και τα F-15 της Βασιλικής Αεροπορίας της Σαουδικής Αραβίας, τα ιταλικά M-346, το C-130 από το Βέλγιο, τα αυστριακά PC-7 και τα Eurofighter Typhoon και  Tornado από τη Γερμανία.

Λόγω των υγειονομικών μέτρων, τα εισιτήρια εκδίδονται μόνο ηλεκτρονικά, ενώ όπως κάθε χρόνο υπάρχει διαθέσιμο λεωφορείο για τη μεταφορά των θεατών από και προς την αεροπορική βάση της Τανάγρας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024