Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣυγχαρητήριο μήνυμα του προέδρου του Τ.Ο.Π. προς τους εισαχθέντες στα ΑΕΙ
Τουριστική εκπαίδευση

Συγχαρητήριο μήνυμα του προέδρου του Τ.Ο.Π. προς τους εισαχθέντες στα ΑΕΙ

Κων/νος Μαρινάκος: 'Οι σπουδαστές Διοίκησης & Οικονομίας στον Τουρισμό θα αποτελέσουν το νέο στελεχιακό δυναμικό χιλιάδων τουριστικών επιχειρήσεων και οργανισμών'.

“Οφείλω να συγχαρώ όλους τους εισαχθέντες στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας για την επιτυχία τους, η οποία ήταν αποτέλεσμα σκληρής προσπάθειας πολλών ετών των ιδίων και των οικογενειών τους. Ιδιαιτέρως θα ήθελα να συγχαρώ και να καλωσορίσω τους φοιτητές εκείνους που επέλεξαν να ακολουθήσουν σπουδές Διοίκησης & Οικονομίας στον Τουρισμό, οι οποίοι και θα αποτελέσουν το νέο στελεχιακό δυναμικό χιλιάδων τουριστικών επιχειρήσεων και οργανισμών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας και συνθέτουν, μαζί με τη ναυτιλία, τον δυναμικότερο κομμάτι της οικονομίας μας”, σημειώνει σε μήνυμά του ο πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου και πανεπιστημιακός κ. Κωνσταντίνος Μαρινάκος, προς τους εισαχθέντες στα ΑΕΙ.

“Με τις σπουδές ανοίγεστε στο μαγικό κόσμο της έρευνας, της γνώσης, της επιστήμης, της τεχνολογίας, του πολιτισμού. Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να χτίσετε γέφυρες επικοινωνίας, να εργαστείτε για να βελτιώσετε τον κόσμο μας.

Και όσοι από εσάς δεν τα καταφέρατε αυτή τη φορά, θα πρέπει να θυμάστε ότι στη ζωή υπάρχουν πάντα ευκαιρίες, τις οποίες μπορείτε με μεθοδικότητα, μαχητικότητα και επιμονή να αξιοποιήσετε και στο τέλος του δρόμου να αναδειχθείτε νικητές. Σας εύχομαι καλή επιτυχία στους στόχους σας, καλές σπουδές και καλά φοιτητικά χρόνια”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024