Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήBrown Hotels x Stay in Athens by Mastercard με τη συμμετοχή των Brown Acropol και DAVE Red Athens
Ξενοδοχεία

Brown Hotels x Stay in Athens by Mastercard με τη συμμετοχή των Brown Acropol και DAVE Red Athens

Το Stay In Athens έρχεται για να προσφέρει ολοκληρωμένες εμπειρίες διαμονής στα πρότυπα των διεθνών ξενοδοχειακών trends, οι οποίες έχουν στόχο να αναδείξουν την εξέλιξη της Αθήνας σε city break προορισμό.

Η Brown Hotels ως αναπόσπαστο κομμάτι της Αθηναϊκής φιλοξενίας και ταυτότητας της πόλης, συμμετέχει στο Stay In Athens, ένα πρωτοποριακό event για τα δεδομένα της χώρας, το οποίο διοργανώνεται από την Toposophy σε συνεργασία με την Mastercard. Το Stay In Athens προσκαλεί τόσο ξένους όσο και Έλληνες επισκέπτες να ανακαλύψουν την Αθήνα και να απολαύσουν την κοσμοπολίτικη αύρα της ως ευρωπαϊκή μητρόπολη.

Στη διοργάνωση συμμετέχουν δυο από τα ξενοδοχεία της αλυσίδας στην “καρδιά” της πόλης, τα Brown Acropol και DAVE Red Athens, που βρίσκονται στην ανανεωμένη πλατεία Ομονοίας, προσφέροντας τα δωμάτιά τους σε προνομιακές τιμές για κατόχους Mastercard.

“Τα ξενοδοχεία της Brown Hotels δίνουν μια νέα πνοή στο αστικό τοπίο και προσφέρουν απαράμιλλες στιγμές φιλοξενίας, μέσα από την μοναδική τους ταυτότητα, το ξεχωριστό design και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, καλώντας τόσο τους ταξιδιώτες, αλλά και τους  κατοίκους της πόλης να γνωρίσουν μια ενδιαφέρουσα και ανατρεπτική γωνία της πόλης που θα γίνει το νέο talk of the town. Κάθε ξενοδοχείο της Brown Hotels ανανεώνει το ενδιαφέρον για την περιοχή της Αθήνας, επαναφέροντας δυναμικά το κέντρο τόσο στο παιχνίδι της νυχτερινής ζωής της πόλης μέσα από τις προτάσεις εστιατορίων και bars που λειτουργούν στα ξενοδοχεία, αλλά και ως μια ενδιαφέρουσα επιλογή για επαγγελματικές συναντήσεις στα meeting areas των ξενοδοχείων”, αναφέρει η εταιρεία.

Επιπλέον των προνομιακών τιμών διανυκτέρευσης, σε κάθε ξενοδοχείο προσφέρονται αποκλειστικά για κατόχους Mastercard και σε συνεργασία με την Big Olive, μοναδικά διαδραστικά εργαστήρια που φέρνουν τον παλμό και την ιστορία της πόλης πιο κοντά στον επισκέπτη.

Brown Acropol – Ορίζοντας (σ)την πόλη – Κυριακή 05 Σεπτεμβρίου 2021 @18:00
Αποτυπώστε την αρχιτεκτονική της πόλης επιλέγοντας σημεία, γραμμές και όψεις του αστικού ιστού που σας προκαλούν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Η εικονογράφος δημιουργεί σύγχρονα αστικά sketchboards όπου οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να αποδώσουν όρια και σχήματα εμπνευσμένα από την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του κέντρου, μεταφράζοντας τα σε μοτίβα που τυπώνονται σε tote bags.
Δημιουργική ομάδα: Studded Betrayal
Τοποθεσία: Rooftop ξενοδοχείου Brown Acropol. Η διάρκεια του workshop είναι 2 ώρες.
Brown Acropol, Παναγή Τσαλδάρη – Πειραιώς 1, Ομόνοια : Brown Acropol

DAVE Red Athens – Αρχαία Τέχνη, νέα ξεκινήματα | Ξαναβρίσκοντας τον πηλό
Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 @ 18:00
Περίοδοι της αρχαιότητας μπλέκονται με γεωμετρικά, αρχαϊκά και κλασικά μοτίβα σε ένα αστικό εργαστήρι, όπου η τέχνη των παλιών κεραμέων επανατοποθετείται στην πόλη του σήμερα. Από μια πρώτη συζήτηση περί αισθητικής ανά τους αιώνες περνάμε στο σκιτσάρισμα, και από εκεί στις βασικές αρχές δουλέματος του πηλού. Οι αυθόρμητες δημιουργίες μας – μικροαντικείμενα και σύγχρονα “αναθήματα”- θα στεγνώσουν και θα βαφτούν στο Αθηναϊκό σούρουπο, όπως άλλωστε συμβαίνει εδώ και χιλιετίες.
Δημιουργική ομάδα: Athensville (Τάσος Χαλκιόπουλος)
Τοποθεσία: Rooftop ξενοδοχείου DAVE Red Athens. Η διάρκεια του workshop είναι 2 ώρες.

DAVE Red Athens, Βερανζέρου 25, Ομόνοια: DAVE Red Athens
DAVE Red Athens – Αθηναϊκά Καλλιγραφήματα – Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 @ 11:00
Ταυτότητα μιας πόλης είναι και τα γράμματά της – οι χαρακτήρες που κοσμούν τους δρόμους, οι τοίχοι, οι επιγραφές και οι ταμπέλες της. Ακόμα περισσότερο στην Αθήνα, οι ελληνικοί καλλιγραφικοί χαρακτήρες και η ιδιαίτερη ομορφιά τους που συναντάμε σε παλιές πινακίδες, αφίσες, διαφημίσεις, αποτυπώνουν το δυναμικό, αισιόδοξο πνεύμα μιας εποχής. Πενάκια, μολύβια, μαρκαδόροι μάς δείχνουν την χειρόγραφη ομορφιά της ελληνικής καλλιγραφίας και αλφαβήτου, και πώς μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε εμπλουτίζοντας την καθημερινή μας γραφή.
Δημιουργική ομάδα: Athensville (Τάσος Χαλκιόπουλος)
Τοποθεσία: Rooftop ξενοδοχείου DAVE Red Athens. Η διάρκεια του workshop είναι 2 ώρες.

Το Stay In Athens έρχεται για να προσφέρει ολοκληρωμένες εμπειρίες διαμονής στα πρότυπα των διεθνών ξενοδοχειακών trends, οι οποίες έχουν στόχο να αναδείξουν την εξέλιξη της Αθήνας σε city break προορισμό.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024