Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΜε δύο δρομικά events οι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού της Αθήνας
Αθλητικός τουρισμός

Με δύο δρομικά events οι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού της Αθήνας

Οι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού θα είναι μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές εκδηλώσεις πολλαπλών αγωνισμάτων που έχουν διεξαχθεί στην Ελλάδα.

Δύο μεγάλα δρομικά events θα διοργανωθούν στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (ΟΑΚΑ), στο πλαίσιο των 3ων Παγκόσμιων Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού, οι οποίοι θα διεξαχθούν στην Αθήνα από τις 6 έως τις 10 Οκτωβρίου. Το “Athens Company Run” θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Οκτωβρίου, με τη χορηγία του The Mall Athens, και θα περιλαμβάνει δύο διαδρομές, μία των 5 χλμ. και μία των 10 χλμ. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν εργαζόμενοι σε εταιρείες και οργανισμούς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα αλλά και οι φίλοι του δρομικού κινήματος.

Οι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού θα είναι μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές εκδηλώσεις πολλαπλών αγωνισμάτων που έχουν διεξαχθεί στην Ελλάδα. Ανάμεσα στα άλλα αγωνίσματα είναι και οι δύο αγώνες δρόμου. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν σε μία διεθνή διοργάνωση, με μία πανέμορφη διαδρομή, να περάσουν από τον “Τοίχο των Εθνών” και τη “Στοά της Αγοράς”, με τον εντυπωσιακό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, να νιώσουν την αξία τη δια βίου άθλησης και να ανταλλάξουν απόψεις με δρομείς από πολλές χώρες του εξωτερικού.

Τις ημέρες πριν από την έναρξη του αγώνα, οι δρομείς θα παραλάβουν το υλικό συμμετοχής αλλά και τα δώρα που προσφέρει το The Mall Athens σε όλους όσοι θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση. Όλοι οι αγωνιζόμενοι θα πάρουν μετάλλιο τερματισμού.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024