Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ JetClass αναθέτει στην APG Hellas το ρόλο του GSA στην Ελλάδα
Αεροπορικές εταιρείες

Η JetClass αναθέτει στην APG Hellas το ρόλο του GSA στην Ελλάδα

Στο πλαίσιο των όρων της συμφωνίας, η APG Hellas θα εμπορεύεται και θα πουλά ιδιωτικούς και cargo ναύλους της JetClass, τόσο σε εταιρείες όσο και σε εμπορικούς εταίρους, αξιοποιώντας την πρώτη πλατφόρμα προμήθειας και κράτησης στην αγορά, αφιερωμένη σε πωλήσεις b2b charter.

Η JetClass, μία από τις κορυφαίες αναδυόμενες ιδιωτικές αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, διόρισε την APG Hellas ως Γενικό Αντιπρόσωπο Πωλήσεων στην Ελλάδα, ενισχύοντας περαιτέρω τη δέσμευσή της να καταστήσει τα ιδιωτικά αεροσκάφη πιο προσβάσιμα και οικονομικά προσιτά σε ένα ευρύτερο κοινό.

Στο πλαίσιο των όρων της συμφωνίας, η APG Hellas θα εμπορεύεται και θα πουλά ιδιωτικούς και cargo ναύλους της JetClass, τόσο σε εταιρείες όσο και σε εμπορικούς εταίρους, αξιοποιώντας την πρώτη πλατφόρμα προμήθειας και κράτησης στην αγορά, αφιερωμένη σε πωλήσεις b2b charter.

Με τοπική υποστήριξη από την APG Hellas και το εκτεταμένο δίκτυο εταιρικών και εμπορικών συναλλαγών της, η συμφωνία στοχεύει να καταστήσει τη διαδικασία μάρκετινγκ, πώλησης και κράτησης ενός αεροπορικού ιδιωτικού ναύλου πιο αποτελεσματική και πιο οικονομική, μέσω ενός συνδυασμού της διαδραστικής πλατφόρμας κρατήσεων της JetClass -που διατίθεται σε όλο το πελατολόγιο της APG Hellas- και την εκτεταμένη αγοραστική κάλυψη της JetClass, επιτρέποντας σε όλους να προσφέρουν και να προμηθευτούν μια μεγάλη ποικιλία επιλογών που ταιριάζουν και στον πιο απαιτητικό πελάτη.

Ο Wagas Ali, διευθύνων σύμβουλος της JetClass, δήλωσε: “Σύμφωνα με τον στόχο μας να κάνουμε τις business αερομεταφορές πιο προσιτές στις μάζες, αυτή η συμφωνία μας δίνει ιδιαίτερη ευχαρίστηση και είμαστε ενθουσιασμένοι με την προοπτική να λανσάρουμε αυτό το πρώτο στο είδος του b2b εργαλείο στην Ελλάδα, διευρύνοντας έτσι το δίκτυο αξιόπιστων αντιπροσώπων πωλήσεων, που μοιράζονται ένα κοινό όραμα και το πάθος για την αεροπορία”.

“Στο σημερινό κλίμα και μελλοντικά, θα υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις για οικονομικά προσαρμοσμένες λύσεις στις αεροπορικές μεταφορές -και η JetClass είναι σε καλή θέση για να εξυπηρετήσει αυτήν την αυξανόμενη ζήτηση. Όπως και η APG, η JetClass είναι μια πρωτοποριακή και δυναμική εταιρεία και είμαστε ευτυχείς που συνεργαζόμαστε μαζί τους για να φέρουμε την προσφορά των προϊόντων τους σε ένα ευρύτερο, παγκόσμιο κοινό μέσω του διεθνούς δικτύου μας”, πρόσθεσε ο Richard Burgess, πρόεδρος της APG Network.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024