Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Κάλεσμα του Τ.Ο.Π. για καθολική συμμετοχή στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του ΞΕΕ

Βίκυ Καραντζαβέλου - 07 Σεπτέμβριος 2021, 12:56

Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιείται μέσω του ειδικού πληροφοριακού συστήματος 'ΖΕΥΣ', η πρόσβαση στο οποίο επιτυγχάνεται από την ηλεκτρονική διεύθυνση ekloges-zeus.grhotels.gr.


Ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου καλεί όλα τα μέλη του ξενοδόχους από όλη την Πελοπόννησο να συμμετάσχουν ενεργά στις επερχόμενες εκλογές που πρόκειται να πραγματοποιηθούν την 15 και 16 Σεπτεμβρίου 2021 μέσω διαδικτύου με ηλεκτρονική ψήφο, για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των ξενοδοχείων και κάμπινγκ της χώρας στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (ΞΕΕ) για την τετραετή θητεία 2022-2026.

Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιείται μέσω του ειδικού πληροφοριακού συστήματος “ΖΕΥΣ”, η πρόσβαση στο οποίο επιτυγχάνεται από την ηλεκτρονική διεύθυνση ekloges-zeus.grhotels.gr. Το σύστημα “ΖΕΥΣ” υποστηρίζεται τεχνολογικά από την ανώνυμη εταιρεία του Ελληνικού Δημοσίου με την επωνυμία “Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας” (ΕΔΥΤΕ ΑΕ), η οποία έχει και την ευθύνη της άρτιας διενέργειας της διαδικασίας και βασίζεται σε διεθνώς αναγνωρισμένα τεχνολογικά πρότυπα για τη διεξαγωγή ηλεκτρονικών ψηφοφοριών, τα οποία διασφαλίζουν το αδιάβλητο και απόρρητο της εκλογικής διαδικασίας.

Mέσω του συστήματος “ΖΕΥΣ” αποστέλλεται ειδικό εξατομικευμένο ηλεκτρονικό μήνυμα σε όλους όσοι έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν, το οποίο περιλαμβάνει την ακριβή διαδικτυακή διεύθυνση (Url), στην οποία ο εκλογέας ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα, καθώς και κάθε άλλη απαραίτητη πληροφορία. Κάθε εκλογέας μπορεί, πριν από την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας, να απευθυνθεί στην αρμόδια για τη διεξαγωγή των εκλογών Υπηρεσία του ΞΕΕ, σε περίπτωση όπου δεν παρέλαβε καθόλου ηλεκτρονικό μήνυμα ή εάν αυτό είναι εσφαλμένο ή ελλιπές ή εάν εσφαλμένως έχει παραλειφθεί από το εκλογικό σώμα. Η παραπάνω αρμόδια Υπηρεσία του ΞΕΕ οφείλει αμελλητί να προβεί στην εξέταση και επίλυση όλων των ανωτέρω ζητημάτων.

Ο ψηφοφόρος, αφού καταχωρίσει την ψήφο του στο ηλεκτρονικό σύστημα, λαμβάνει μια ψηφιακή απόδειξη καταχώρισης ψήφου. Η απόδειξη αυτή αποτελεί τεκμήριο της συμμετοχής του στην ψηφοφορία και θα πρέπει να κατατίθεται μαζί με κάθε τυχόν ένσταση του εκλογέα. Με τη λήξη του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος ψηφοφορίας, το σύστημα “ΖΕΥΣ” παύει να δέχεται και να καταχωρίζει νέες ψήφους.

Στην Γεωγραφική Ενότητα Πελοποννήσου-Ελαφονήσου (2η Εκλογική Ομάδα) εκλέγονται συνολικά 3 Σύμβουλοι (2 Σύμβουλοι στις κατηγορίες ξενοδοχείων 5*, 4* & 3* και 1 Σύμβουλος στις κατηγορίες ξενοδοχείων 2* & 1 *)

Υποψήφιοι για Πελοπόννησο:
Κατηγορίες ξενοδοχείων: 5*, 4* & 3*:

  • Αλέξανδρος Αγγελόπουλος (Ολυμπιακό Χωριό Αλντεμάρ 5* Σκαφίδια Ηλείας)
  • βλίας Μεντζελόπουλος (Αστήρ 4* Πάτρα)
  • Δημήτριος Καραλής (Ακτή Καραλής 3* Πύλος Μεσσηνίας)

Κατηγορίες ξενοδοχείων 2* & 1 *: Πολλάλης Δημήτρης (Παλάτσο 1* Αρχάγγελος Λακωνίας)

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top