Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑνάπτυξη νυχτερινής οικονομίας στη Nanning της Κίνας με έμφαση τη τουριστική ανάπτυξη
Προορισμός

Ανάπτυξη νυχτερινής οικονομίας στη Nanning της Κίνας με έμφαση τη τουριστική ανάπτυξη

Μέχρι το 2022, η Nanning δεσμεύεται να ολοκληρώσει τη δημιουργία 10 τέτοιων προγραμμάτων για να προωθήσει περαιτέρω τη νυχτερινή της οικονομία.

Το Nanning, πρωτεύουσα της αυτόνομης περιοχής Guangxi Zhuang της Νότιας Κίνας, αναπτύσσει περιοχές ομαδοποίησης της νυχτερινής οικονομίας, με διαφοροποιημένα σενάρια για νυχτερινή κατανάλωση, για να “φωτίσει” την τοπική οικονομία και τον τουρισμό.

Η πόλη, που χαρακτηρίζεται από καυτές μέρες το καλοκαίρι και το ζεστό φθινόπωρο, φημίζεται για τις λαϊκές συνήθειές της να βγαίνει ο κόσμος και να ψωνίζει τη νύχτα, με τις όχθες του ποταμού Yongjiang, του κεντρικού ποταμού της πόλης, να είναι ο πιο ευνοϊκός προορισμός για τους κατοίκους και τους ταξιδιώτες.

Σύμφωνα με το silkroadgreek.gr, μετά την ανακαίνιση, οι όχθες του ποταμού Yongjiang, ένα τμήμα παραπόταμου του κυρίως ποταμού Pearl River, έγιναν δημοφιλές μέρος για να απολαύσει κανείς τη νυχτερινή θέα, συμπεριλαμβανομένης της λαμπρά φωτισμένης γέφυρας του ποταμού, τρισδιάστατη έκθεση φωτός σε πολυώροφα κτίρια δίπλα στον ποταμό και εκθαμβωτικές βάρκες με θέα.

Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, γονείς και μαθητές από κοντά και μακριά συνήθως σπεύδουν στο Nanning για να δουν τα παλιά λαϊκά σπίτια, τις στοές, τον ναό του θεού της πόλης, τα κοίλα παράθυρα και τις αναμνηστικές καμάρες, τα οποία μπορούν να εντοπιστούν στους τρεις ιστορικούς δρόμους στη Nanning.

Μια γειτονία, μικρογραφία της ιστορίας της Nanning πάνω από 1.000 χρόνια, είναι ένα νέο και μοναδικό ορόσημο της πόλης και επτά γραφικά σημεία μέσα σε ένα τετράγωνο, όπως το θέατρο της Κίνας και η αίθουσα μνήμης Deng Yingchao είναι ανοιχτά στο κοινό προς το παρόν.

Όχι πολύ μακριά από αυτή τη γειτονιά βρίσκεται ο δρόμος τροφίμων Zhongshan Road, ένα ορόσημο για το παραδοσιακό φαγητό του Nanning, όπου τα περίπτερα και τα καταστήματα για πασχαλιά, ψητά ψάρια και ντόπια πιάτα ρυζιού είναι συχνά γεμάτα από τουρίστες.

Αλλού στη γειτονιά Uptown, μια γειτονιά  επίδειξης νυχτερινής οικονομίας του Nanning, τα εργαστήρια των μεταξουργείων του παρελθόντος ανακαινίζονται και εν μέρει διατηρούνται για να δημιουργήσουν ένα τουριστικό συγκρότημα που αποτελείται από δημιουργικά πάρκα, εκθέσεις για τέχνες του θεάματος, θεματικούς κινηματογράφους, ξενοδοχεία τέχνης, μουσικά μπαρ  δημιουργικά είδη παντοπωλείου και χαρακτηριστική εστίαση.

Δίπλα στον ποταμό Yongjiang, ο “πράσινος πνεύμονας” της πόλης – το βουνό Qingxiu φωτίζεται επίσης από την αναπτυσσόμενη νυχτερινή οικονομία του. Οι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να γνωρίσουν πολιτισμούς χωρών της ASEAN στο Fantawild Asian Legend, ένα θεματικό πάρκο υψηλής τεχνολογίας στο Nanning.

Όλα αυτά αποτελούν μέρος των προγραμματισμένων προγραμμάτων επίδειξης νυχτερινής οικονομίας της πόλης και μέχρι το 2022, η Nanning δεσμεύεται να ολοκληρώσει τη δημιουργία 10 τέτοιων προγραμμάτων για να προωθήσει περαιτέρω τη νυχτερινή της οικονομία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024